× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Imlek poklonio dečije igralište Novom Sadu

Više
6 godina 10 meseci pre #1362 od Zarko

U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, „Moja Kravica - Rasti srećno“, danas je svečano otvoreno još jedno dečije igralište, ovog puta u Novom Sadu. Vrpcu su presekli pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović i direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković.

Izgradnjom igrališta Imlek se potrudio da najmlađim stanovnicima Novog Sada obezbedi što lepše okruženje za igru. Novo „Moja Kravica“ igralište u Aleji Mike Antića opremljeno je da odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke u toku odrastanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što baš u Novom Sadu nastavljamo sa ovom društveno odgovornom akcijom, u okviru koje otvaramo još jedno igralište. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečijih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih.“, izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek.

„Radujemo se što je kompanija Imlek prepoznala potrebu da se našim najmlađim sugrađanima omogući da uz igru prožive najlepše doba svog života - zdravo i srećno detinjstvo. Ispred grada Novog Sada, zahvaljujem se kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti mnoge mališane, jer oni predstavljaju naše najveće blago i budućnost.“, rekao je Miloš Vučević, gradonačenik Novog Sada.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 800.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Bogatog ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni i hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum