× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Smoki 45 godina. – Svaki dan je rođendan!

Više
6 godina 7 meseci pre #1355 od Zarko
Povodom 45.rođendana jednog od omiljenih brendova, želimo da vas pozovemo da budete deo Smoki slavlja tokom cele godine.

Biće nam zadovoljstvo da nam čestitate rođendan, baš na onaj način na koji vi želite i podelite svoju čestitku na društvenim mrežama uz #Smoki45 #SvakiDanJeRodjendan.
Smoki je prvi proizvedeni flips u jugoistočnoj Evropi, nastao davne 1972.godine. Pravi se isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina - kukuruznog griza, sveže pečenog kikirikija i biljne masnoće, bez aditiva. Jedinstven spoj ukusa, ujedno hrskav i topi se u ustima, i jednako je omiljen svim generacijama.


Zbog svog kvaliteta i jedinstvenog ukusa, postao je i ostao toliko popularan, da predstavlja generičko ime za grupu flips proizvoda.

Smoki želi svoje potrošače da obraduje i da im stalno nudi neke nove iznenađujuće ukuse koji bi zadovoljili sve želje. Za najmlađe ljubitelje Smokija tu je zabavni Smoki Smokić, za prave avanturiste Smoki Mega Hrsker, a za sve one koji zele da se zaslade Coko Smoki – hrskavi flips preliven cokoladom.

Na samom početaku slavljeničke godine upoznajte novog šarmera Smoki porodice – SMOKI MEGA HRSKER HOT za još hrskavije, veće, ukusnije i ljuće uživanje.
Uz 30% kikirikija, veći oblik flipsa i vatreni ukus chilli papričica, Mega Hrsker Hot je idealan za ljubitelje ljutog ukusa, za prijatelje, pivopije, za one koje ne drži mesto, za istraživače i sve one koji žele probati nešto novo


Tokom rođendanske godine vas očekuju brojna iznenađenja, ovo je samo početak.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum