× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Naše Zrno - Crni somun

Više
6 godina 7 meseci pre #1343 od Zarko
Naše Zrno - Crni somun je kreirao Zarko
Sve ljubitelje tradicionalnog ukusa, koji brinu o svom zdravlju obradovaće 100% crni somun Naše Zrno. Napravljen od najfinijeg pravog crnog brašna T1100, crni somun ima specifičnu aromu i svežinu, veći sadržaj proteina, masti i minerala, a ono zbog čega se posebno izdvaja od ostalih vrsta je sadržaj biljnih vlakana.

Rastvorna biljna vlakna, koje sadrže svi proizvodi od 100% crnog brašna imaju veliku ulogu u regulisanju nivoa lipida i holesterola u krvi i ubrzavanje peristaltike creva. Proizvodi od 100% crnog brašna sadrži i značajno više zaštitnih materija od onih dobijenih od belog brašna, pa su dobar izvor magnezijuma, fosfora, kalcijuma i kalijuma, kao i vitamina B grupe.


Proizvodi od 100% crnog brašna su manji od onih hpravljenih od belog brašna. Boja zavisi od boje pšenice, pa proizvodi od crnog brašna ne mogu biti tamniji od boje brašna od kog su pravljeni. Sve ono što nije svojstveno boji pšenice nijes vojstveno ni proizvodu, jer je površinski sloj pšenice nosilac pigmenta i boje.Crni somun će upotpuniti svaki obrok, a najbolje se uklapa sa tradicionalnim jelima. Odlično se slaže uz specijalitete sa roštilja, ukusne salate i jela u koja se umače.


Potražite Naše Zrno 100% crni somun u najbližoj prodavnici i prepustite se harmoniji ukusa koji se pamte!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum