× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Osnovano Slovenačko- srpsko poslovno društvo BASS

Više
6 godina 2 meseci pre #1335 od Zarko
Slovenačko – srpsko poslovno društvo – BASS (Business Association of Slovenia and Serbia)osnovano je nedavno sa ciljem da postane značajna podrška u integrisanju ekonomske i preduzetničke inicijative na relaciji Slovenija – Srbija i obrnuto.

Osnovna misija društva BASS je pružanje pomoći u uspostavljanju povezivanja, poslovne saradnje i tesnijih veza između članova društva, kao i podsticanje unapređenja kvaliteta ekonomske saradnje i dobrih poslovnih praksi kroz organizaciju susreta, stručnih predavanja, seminara i konferencija.

„Već više od 5 godina živim i radim u Sloveniji i dobro su mi poznate potrebe i izazovi stranih investitora. Pored toga sam se, više od 10 godina pre ovoga, nalazio na menadžerskim pozicijama u Srbiji i šire u regionu. Tokom svoje karijere došao sam do zaključka da nam nedostaje određena struktura u uspostavljanju veza i poslovne saradnje između subjekata u regionu. Zbog toga je sada ovde BASS“, ističe Goran Medić, predsednik upravnog odbora društva BASS, direktor Fructala.

Prema rečima ambasadora Republike Srbije u Sloveniji Aleksandra Radovanovića osnivanje društva BASS značajno će doprineti kvalitetnijoj ekonomskoj saradnji između Slovenije i Srbije.

Upravni odbor, osim predsednika društva – Gorana Medića, čine još Tomaž Kavčič, potpredsednik Udruženja, poznat kao inovativni slovenčki kuvar u „Gostilni pri Lojzetu“ na Dvorcu Zemono, gde se nalazi i sedište Udruženja BASS; kao i Urša Manček, vlasnica agencije za komunikacie „Diogena“ sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i event manadžmenta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum