× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

DANI BRITANSKIH PIVA U METRO CASH & CARRY CENTRU

Više
6 godina 8 meseci pre #1308 od Zarko
Kompanija METRO Cash & Carry Srbija od danas može da se pohvali najvećom ponudom piva iz Engleske i Škotske, koja je predstavljena u okviru Dana britanskih piva, organizovanog u METRO centru Krnjača.


Istog dana organizovan je i popularni „blind testing“ za zvanice, koje su bile u prilici da testiraju piva prestižnih britanskih proizvođača. Pivarske grupe „Greene king“, „Robinsons“, i „Belhaven“, svoju snagu demonstriraju i kroz bogatu istoriju, sa kojom se mogu upoznati i svi posetioci u okviru Dana britanskih piva, koji se obeležavaju tokom marta u ovom trgovinskom lancu.

Duh Britanije u METRO dolazi sa neobičnim i snažnim ukusima ekstra jakih piva za sve one koji od piva očekuju snagu. Sa druge strane, zanimljive kombinacije sastojaka poput đumbira, karamele, čokolade dopašće se onima koji vole da eksperimentišu sa ukusima.

Predstavljamo vam neke od brendova piva, dobavljača - Calix d.o.o., koji su predstavljeni danas, a koja možete pronaći samo na METRO policama:

„Trooper Premium British Beer“ - premium pivo u Britaniji, koje se proizvodi u Robinsons pivari. Svoje ime dobilo je od pesme „Trooper“ od Iron Maidena;

„Belhaven Speyside Blonde Ale“ – popularno glatko i zlatno pivo proizvođača Belhaven, sa karakterističnom slatkom vanilom, naznakom hrasta i notom viskija;

„Greene King Strong Suffok Dark Ale“ - tamno i intenzivno, sa ukusom i aromom voćnog kolača i karamele.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum