× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

COCA- COLA HBC SRBIJA NAGRAĐENA ZA OSTVARENE REZULTATE U 2016.

Više
6 godina 8 meseci pre #1292 od Zarko
Coca-Cola HBC Srbija je drugu godinu zaredom proglašena najboljom kompanijom u konkurenciji 28 zemalja u kojima Coca-Cola HBC grupa posluje. Tim u Srbiji nedavno je dobio Andrew David kup, najprestižniju nagradu na konferenciji u Rimu, zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, stepenu zadovoljstva zaposlenih i značajnom doprinosu lokalnoj zajednici.

-Izuzetno smo ponosni što smo u oštroj konkurenciji, koja posluje na teritoriji od Irske na zapadu do krajnje Rusije na istoku, od Baltika na severu do Nigerije na jugu, još jednom pokazali posvećenost našeg tima u Srbiji. U veoma izazovnoj godini uspeli smo da ostvarimo zadate ciljeve, ostanemo među tri najbolje zemlje po indeksu privrženosti zaposlenih, sa ključnim ljudima na ključnim pozicijama, obezbedimo neprikosnoven kvalitet proizvoda i ostanemo dobavljač broj jedan i odan partner lokalnoj zajednici. Mnogo razvijenija tržišta od našeg nisu uspela da postignu ovakav uspeh i zato sam posebno ponosan i zahvalan zaposlenima koji su uložili veliki trud kako bismo ostvarili ovako neverovatne rezultate- istakao je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.


Između ostalog, nagrada je dodeljena kompaniji u Srbiji jer su ispunjeni su svi zadati ciljevipredviđeni biznis planom, Coca-Cola HBC Srbija je prepoznata kao najpoželjniji poslodavac među studentima, a za razvoj lokalne zajednice je izdvojeno 175.000 evra.Nagrada Andrew David kup se dodeljuje preko deset godina, a među ranijim dobitnicima se nalaze i članice Coca-Cola HBC Grupacije iz Rusije i Ukrajine.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum