Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova

Više
7 godina 1 mesec pre #1290 od Zarko
Agencija za integrisane komunikacije Golin u saradnji s agencijom za istraživanja u oblasti marketinga Faktor Plus, predstavila je na Kopaonik biznis forumu 2017. godine „Performance Report – Izveštaj o performansama“, novi jedinstveni alat u oblasti komunikacija za istraživanje, strateško planiranje, pozicioniranje i uticaj brenda i kompanije na tržište.

Direktor za odnose sa klijentima agencije Golin Ivan Kleut istakao je da je “Izveštaj o performansama” revolucionarni komunikacijski alat koji meri uspeh brenda i njegovu poziciju u odnosu na konkurenciju u istoj kategoriji.


“Ovim sveobuhvatnim modulom, prvim na teritoriji Adrijatik regije, izdvajaju se uspešni koji odolevaju izazovima modernog vremena i konkurentnog tržišta. Učesnicima Kopaonik biznis foruma predstavljeni su rezultati ispitivanja bankarskog sektora, odnosno trenutna percepcija banaka iz ugla korisnika bankarskih usluga”, naglasio je Kleut.

Prema njegovim rečima, Integrisanim pristupom, Izveštaj o performansama omogućava unapređenje performansi, određujući odnos koji klijenti imaju prema korisniku što rezultira uspešnijim pozicioniranjem i postizanjem boljh rezultata brenda i kompanije”.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.