× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Coca-Cola konkurs za profesionalne trenere

Više
6 godina 6 meseci pre #1285 od Zarko
Coca-Cola sistem u Srbiji i ove godine organizuje javni konkurs za ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost koji će biti otvoren do 9. marta.

Poziv važi za profesore fizičke kulture i sertifikovane trenere koji bi u periodu od aprila do novembra realizovali besplatne javne treninge u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije. Gradovi u kojima su potrebni treneri su: Beograd, Novi Kneževac, Šid, Sjenica, Loznica, Boljevac, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Osečina, Lajkovac, Valjevo, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Bačka Palanka, Obrenovac, Raška, Kovin i Leskovac.


Na konkurs se mogu prijaviti diplomirani studenti fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, visokih akreditovanih strukovnih škola koje imaju smer za sportske trenere, kao i fitness instruktori sa drugim oblikom odgovarajuće edukacije za koju su obavezni da prilože diplomu ili sertifikat. Potrebno je da kandidati imaju minimum jednu godinu radnog iskustva na poziciji trenera, da protiv njih nije pokrenut krivični postupak i da nisu prethodno osuđivani.

Prijava se obavlja na sajtu coca cola aktivna zona ili na fejsbuk stranici Fabrika radosti, a uz onlajn prijavu potrebno je priložiti i radnu biografiju.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum