× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Q10 kreme

Više
6 godina 2 meseci pre - 6 godina 2 meseci pre #1283 od Zarko
NIVEA Q10 kreme je kreirao Zarko
Starenje kože je neizbežan proces, ali ga žene širom sveta više ne doživljavaju kao nešto negativno, već su mu potpuno izmenile pristup. Mnoge žene u tridesetim, četrdesetim ili pedesetim osećaju mnogo više samopouzdanije, osećaju se lepše i ispunjenije nego u svojim dvadesetim. Rezultati istraživanja koje je sproveo tim stručnjaka Beiersdorf kompanije su otkrili da je proces starenja kod žena drugačiji nego što su očekivali – mnogo je opušteniji, zabavniji i zanimljiviji. Žene su otkrile da je najvažnije da žive u sadašnjem trenutku i žele da se stalno osećaju dobro. Da bi se to desilo, žele da im koža izgleda mladalački i sveže.


Kako bi im pomogla u ovom procesu i omogućila im da uživaju u svakom momentu, kompanija Beiersdorf je sprovela 4 zasebna istraživanja u kojima je učestvovalo više desetina žena koje su testirale NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora koja koži “vraća” koenzim Q10, ključni element za negu kože koji naše telo samo prirodno proizvodi, a čiji nivo opada sa godinama. Uz redovnu upotrebu NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koža postaje elastičnija, bore su manje vidljive, a vaša koža ponovo postaje mlada i preporođena.

Zahvaljujući redovnoj upotrebi dva proizvoda protiv starenja: NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koja koži vraća elastičnost, sprečava starenje i smanjuje vidljivost i pojavu bora, i NIVEA Q10plus noćne kreme protiv bora koja pospešuje regeneraciju kože dok spavate, žene mogu upravo sada da dožive svoje najbolje trenutke.

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora
NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora i njena hranljiva formulacija sa koenzimom Q10 i kreatinom vidljivo smanjuju postojeće bore i sprečavaju pojavu novih. Zaštitni faktor 15 štiti kožu i sprečava njeno starenje. Ova krema koži nudi dubinsku hidrataciju i obezbeđuje mladalački, sveži izgled, a pogoduje svim tipovima kože.
50 ml, okvirna cena: 1181 din

NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora
Idealni dodatak dnevnoj nezi je NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora. NIVEA Q10 noćna krema protiv bora značajno smanjuje bore i regeneriše kožu tako da izgleda mekše i mlađe. Intezivna formulacija za negu sa Q10 i kreatinom regeneriše kožu tokom noći tako što povećava prirodne nivoe Q10 i kreatina i tako se na delotvoran način iznutra bori protiv bora pružajući intezivnu hidrataciju tokom cele noći.
50 ml, okvirna cena: 1181 din

Postoje neki jednostavni, svakodnevno primenjivi saveti koji će vam pomoći da u bilo kom dobu postignete da vaša koža izgleda mlađe:

1. OČISTITE KOŽU – ukoliko ovo činite svakog jutra i svake večeri to će vam pomoći da sprečite zapušavanje pora.

2. PRIMENITE NEGU PROTIV STARENJA – svakog jutra nanesite svoju dnevnu kremu kako biste zaštitili kožu tokom dana, a svake večeri svoju noćnu kremu kako biste regenerisali kožu tokom noći.

3. POSTARAJTE SE DA DOVOLJNO SPAVATE – dobar svakodnevni san je nešto što ni najbolja nega ne može da nadomesti.

4. PIJTE DOVOLJNO VODE – uzimanje vode je najbolji način da potpomognete regeneraciju i unutrašnju hidrataciju svoje kože.

Uz mladalačku i svežu kožu ćete mnogo lakše uživati u svojim godinama, koliko god da ih imate, i osećati se dobro u bilo kom trenutku.
Last edit: 6 godina 2 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum