× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Sportska avantura na Kopaoniku uz Balans+ Protein

  • Zarko
  • Zarko's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Više
4 godina 1 mesec pre #1273 od Zarko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Uz podršku brenda Balans+ Protein održana je tradicionalna noćna ski cross trka u organizaciji Gorske službe spasavanja, koja svake godine okuplja veliki broj spasilaca iljubitelja zimskih sportovaiz regiona i ostatka Evrope.

Neophodnu energiju za naporne trke učesnicima je pružioBalans+ Protein čoko šejk, koji ima povećan sadržaj proteina u odnosu na sve ostale mlečne proizvode.Pored čoko šejka, Balans Plus Protein paletuproizvoda čine jogurt i kiselo mleko, koji su obogaćeni 100 odsto prirodnim mlečnim proteinima. Osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića su upravo proteini. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce.


„Izuzetno nam je drago što smo sa brendom Balans+Protein podržali ovu sjajnu trkukoja promoviše sport i zdrav život. Uz Balans+ Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativacmoći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina, koja će mu obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti“,istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum