× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

EXTREME INTIMO URUČIO DONACIJU

Više
6 godina 9 meseci pre #1269 od Zarko
Kompanija Extreme Intimo obradovala je sve štićenike Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Beogradu vrednim poklon paketima iz asortimana svojih proizvoda za decu.

Dečake i devojčice koji se suočavaju sa siromaštvom i nedostatkom osnovnih životnih potreba oduševile su maštovito dizajnirane pidžamesa likovima iz crtanih filmovai udobni kompleti pamučnog veša. Tokom druženja sa mališanima, predstavnici kompanije su se potrudili da im taj dan učine posebnim i detinjstvo bezbrižnijim.


„Društvena odgovornost je veoma važan deo poslovanja kompanije Extreme Intimo i uvek se trudimo da saznamo na koji način možemo najviše da doprinesemo. Samo u prethodnoj godini, izdvojili smo značajna sredstva, kako za pojedinačne donacije, tako i za pomoć brojnim ustanovama i organizacijama širom Srbije“, izjavila je direktorka razvoja kompanije Extreme Intimo, Mirjana Lončarević.

Kompanija Extreme Intimo već dugi niz godina posvećena je pružanju pomoći i podrške najugroženijima, a takav pristup poslovanju i odnosu prema zajednici u kojoj posluje nastaviće da neguje i u budućnosti.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum