Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Predstavljena nova izraelska investicija u Srbiji

Više
7 godina 3 meseci pre #1250 od Zarko
Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje prvog kondominijuma na Voždovcu, pod nazivom Voždove kapije održana je sinoć u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Nova izraelska investicija u stambeno-poslovni kompleks na opštini Voždovac ukupnog investicionog obima od 170 miliona evra promoviše savremen i jedinstvenan koncept života u gradu.Iza ovog projekta, koji predstavlja arhitektonsko osveženje za jednu od najvećih opština u Beogradu, ponosno stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.


Kompleks se prostire na više od 70.000 kvadratnih metara i obuhvata više od 700 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, maloprodajnim prostorom u prizemlju namenjenim brojnim uslužnim delatnostima, zatvoren privatni park koji se prostire na 7.000 kvadrata sa prilagođenim sadržajima za sve starosne grupe - sigurno igralište za najmlađe, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i jedinstveni i prvi teren u Beogradu za padel tenis.

Priliku da se upoznaju sa novim projektom kompanije Shikun & Binui Group, koji promoviše moderan koncept života, imalo je više od 500 uglednih gostiju - predstavnika Vlade republike Srbije i grada Beograda, istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta kao i sveta kulture i javnog života.

Prisutnima su se obratili gospodin Gili Dekel, Partner menadžer projekta, Moshe Lahmani, predsednik UO kompanije Shikun & Binui Group, ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer igradski menadžer Goran Vesić.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBRE Srbija, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji.

Partner menadžer projekta Voždove kapije, Gili Dekelje izjavio: „Srećan sam što imam priliku da predstavim stambeno poslovni kompleks Voždove kapije, još jedan uspešan projekat izraelske kompanije Shikun & Binui Group, čiju izgradnju započinjemo krajem ovog meseca. Na preko 70.000 kvadratnih metara izgradićemo domove za više od 700 porodica postavljajući standard komfornog života u gradu. Zahvaljujući dobroj saradnji sa predstavnicima Grada Beograda i Vladom republike Srbije uspeli smo da postanemo lideri na tržištu nekretnina zbog čega sam posebno ponosan.“

Predsednik UO kompanije Shikun & Binui Group, Moshe Lahmanije izjavio:„Ponosni smo na projekat Voždove kapije za koji verujemo da će u budućnosti ulepšati izgled prestonice Srbije i omogućiti Beograđanima da uživaju u komforu i bezbednosti. Postavljamo nove standarde života u gradu i poklanjamo Beograđanima pristupačan luksuz, sigurnost i besprekornu udobnost. Mi čvrsto verujemo u vaše tržište, zbog čega smo odlučili da nastavimo sa ulaganjem i realizacijom velikih projekata poput Voždovih kapija. Ispred kompanije Shikun & Binui Group mogu da iskažem veliku zahvalnost predstavnicima Vlade republike Srbije na dobrim odnosima i poverenju koje ste nam ukazali“.

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišerje izjavila:„Ulaganje izraleskih kompanija u tržište nekretenina u Srbiji, u proteklih 17 godina, iznosi više od 1 milijarde evra. Shikun &Binui Group je vodeća izraelska kompanija u polju infrastrukture i nekretnina, a u Beogradu se predstavila izgradnjom prvog kondominijuma Central Garden. Verujem da će i projekat Voždove kapije pratiti uspeh prethodnog projekta nudeći stanarima komfor i sigurnost.“

Gradski menadžer Goran Vesić je izjavio: „Ova investicija je dokaz da smo na pravom putu i danas imamo veliku čast da najavimo novu investiciju u Beogradu, stabeni kompleks Voždove kapije koji svojim konceptom kondominijuma poboljšava način života u našem gradu. Izraelski investitori su prisutni u Beogradu, posebno kada su u pitanju nekeretnine, nadam se da će se taj trend nastaviti s obzirom na prijateljstvo naše dve zemlje. Naša politika je da su svi investitori dobrodošli u ovaj grad, rešavamo sve probleme koji se eventulano pojavljuju prilikom realizacije investicija, jer ovaj grad može da živi i da se menja samo ako je privlačan investitorima. Mi želimo da Beograd napreduje i da se gradi.“

O investitoru:
Kompanija investitor Shikun & Binui Group, na tržištu je prisutna od 1920. godine danas je vodeći igrač na izraelskom tržištu u oblasti građevinarstva i realizaciji infrastrukturnih projekata u Izraelu. Grupacija Shikun & Binui osim u Izraelu, svoje projekte razvija i u inostranstvu sa velikim iskustvom i rezultatima i izgradnji rezidencijalnih kompleksa, privatnih i javnih objekata kao radu na velikim poduhvatima u oblasti saobraćajne infrastrukture, ekologije, prečišćavanja vode i desalinizacije kao i međunarodnih razvojnih projekata. Kompanija Shikun & Binui Group poverenje domaće javnosti zadobila je izgradnjom stambeno-poslovnog kvarta Central Garden, prvog kondominijuma u centru Beograda, koji je redefinisao pojam života u prestonici i već postao simbol za moderan, kvalitetan i siguran životni prostor za savremenu porodicu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.