Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans

Više
7 godina 2 meseci pre #1234 od Zarko
Iako se u mnogim teorijama ne smatraju klasičnim bojama, crna i bela ne prestaju da inspirišu, zavode i svojom kreativnom primenom doprinose da svet koji poznajemo bude lepše mesto. Crna simbolizuje misteriju, dubinu, ali i ozbiljnost i profesionalnost (poslovni kostim). Bela asocira na sigurnost, čistoću, budi kreativnost i označava nove početke. Udružene, čine veoma moćnu kombinaciju koja je kroz istoriju ostavila trag u mnogim poljima ljudskog stvaralaštva. Šarm i svojevrsna mističnost crno belog filma čini da se emocije direktno prenose sa velikog platna i prelivaju po nama, budeći nostalgiju i čežnju za prošlim vremenima. Elegancija ovih ostvarenja aktuelna je i danas, a svoju neprolaznost dokazala je više puta i u modnom svetu. Poznata po praćenju trendova, ali i poštovanju neprolaznih vrednosti, NIVEA je već poznatoj Black&White kolekciji dodala malo boje i osveženja u vidu nove Fresh mirisne note za žene i muškarce. Kao i prethodnike, i ovu liniju odlikuje nevidljiva 48h zaštita od znojenja, kao i činjenica da ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini, a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Dokazana tehnologija koja sprečava pojavu fleka na odeći, ovog puta “začinjena” je upečatljivom mirisnom notom koja odiše svežinom i čistoćom.


NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans
Izvanredna mirisna kominacija bergamota i breskve u gornoj noti, upotpunjena buketom ruža i mimoza u osnovi sa posebnim akcentom koje daju sandalovina i amber. Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na svetloj odeći, a ne ostavlja ni bele tragove na tamnoj tkanini. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
Sprej 150 ml, okvirna cena 349 din


NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh dezodorans
Upečatljiva muževna mirisna kombinacija svežeg grejpa, bambusa, opuštajuće lavande i decentno zavodljivih drvenastih nota kedrovine, mošusa i ambera. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
Sprej 150 ml, okvirna cena 349 din

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.