× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Samsung predstavio nove modele

Više
6 godina 10 meseci pre #1215 od Zarko
Nedugo nakon svetske premijere, najnoviji modeli iz Galaxy porodice, A3 i A5, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Inspirisani Samsung premium uređajima, modeli A serije prate najviše standarde u mobilnoj industriji, a u prodaji će se naći od 3. februara.

„Ovogodišnja A serija donosi napredne Galaxy performanse i predstavlja spoj premium funkcija i unapređenog dizajna“ rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Adriatik regiju. „Ovo je još jedan iskorak kada su Galaxy proizvodi u pitanju. Vrhunske funkcije telefona koje su do sada karakterisale isključivo Galaxy S seriju, od sada će biti dostupne većem broju korisnika“.


Novi Samsung modeli preuzeli su neke od omiljenih funkcija premium modela S serije. A3 i A5, po prvi put, nude otpornost na vodu i prašinu, kao i Always on funkciju ekrana koja korisnicima omogućava da provere obaveštenja u svakom momentu bez dodatnog uključivanja ekrana. Sa dijagonalom ekrana od 5,2 inča kod A5, odnosno 4,7 inča kod A3, Galaxy A serija se odlukuje metalnim okvirom i 3D staklenom zadnjom stranom i dostupna je u četiri boje: crnoj, zlatnoj, plavoj i pastelno roze.

Takođe, za sve ljubitelje dobre fotografije, novi modeli donose unapređenu prednju i zadnju kameru. Napredna tehnologija ovih kamera sada nudi precizan autofokus, koji donosi živopisne i oštre slike, čak i kada se kamera koristi u uslovima slabog osvetljenja. Uz dodir ekrana bilo gde na njegovoj površini moguće je snimiti selfi visoke rezolucije pomoću pokretnog polja za aktiviranje kamere.

Srpskom tržištu predstavljen je i Gear S3, inovativni sat poslednje generacije koji spaja elegantan dizajn sa najnovijom tehnologijom. Samsungov pametni sat biće dostupan u dve varijante Gear S3 Frontier i Gear S3 Classic. Inspirisani tradicionalnim proizvođačima satova, ove modele karakteriše vrhunski dizajn, elegantni kružni okvir kao i precizno izrađeni detalji na ciferblatu. Korisnici mogu da prilagode izgled sata svojim željama i da zamene narukvicu kako bi prilagodili sat svom ličnom stilu.

Always On displej i tehnologija Super AMOLED ekrana dodatno razlikuju ovaj model od drugih pametnih satova. Bez dodirivanja ekrana, korisnici mogu da prihvate ili odbiju poziv ili da zaustave alarm, kao i da na neko vreme potpuno odlože svoj telefon.

„Gear S3 je pametan sat koji čak i ljubiteljima klasičnih satova daje ubedljiv razlog da razmisle o kupovini nosivog uređaja koji spaja tradicionalni dizajn sa digitalnom tehnologijom“, ističe Vujović.

Gear S3 je otporan na vodu i prašinu u skladu sa standardom IP68. Pomoću ovog sata, korisnicima je omogućeno da prate svoje svakodnevne fizičke aktivnosti uz aplikaciju S Health, ali i da mere različite parametre uz ugrađeni GPS i aplikacije kao što su merač nadmorske visine, vazdušnog pritiska i brzinometar.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum