× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Pampers lansirao nove i unapređene Baby-Dry pelene

Više
6 godina 10 meseci pre - 6 godina 10 meseci pre #1198 od Zarko
Pampers je lansirao nove i unapređene Baby-Dry pelene koje sada sadrže 3 upijajuća kanala dizajnirana tako da pomognu da se bebe ujutru probude podjednako suve kao i prethodne večeri, sa manje natopljenom pelenom tokom noći. Tokom poslednjih mesec dana Pampers je sproveo istraživanje na partnerskoj internet stranici detinjarije, 132 roditelja iz Srbije su podelili svoje iskustvo i u 97% slučajeva potvrdili učinkovitost novih pelena.


Gotovo svi roditelji koji su testirali nove Pampers Baby-Dry pelene su naveli da će nastaviti da ih koriste u budućnosti. Kao jednu od najvažnijih prednosti novih Pampers pelena roditelji su istakli njihovu moć upijanja. Većina roditelja je potvrdilo da su nove pelene podjenako suve ujutru kao i prethodne večeri. Oblik je takođe jedan od visoko ocenjenih parametara ovih pelena od strane roditelja koji su rekli da nove Pampers Baby-Dry zadržavaju isti oblik tokom cele noći.
Prema rečima pedijatra i neonatologa dr Julke Damljanović, mokra, naborana pelena može da utiče na bebin san. ,,Bebe provode polovinu svog vremena spavajući i noću umeju da budu veoma aktivne. Noću i do 12 sati nose istu pelenu koja mora da upije do 2-3 flašice mleka. Ova uvećana vlažnost tokom noći znači da je još bitnije da beba ostane suva i da joj je udobno, ne bili se sprečili nepotrebni poremećaji sna uzrokovani mokrom pelenom, kao i da bi uživale u kvalitetnom snu koji je bitan za njihov zdrav razvoj“, zaključuje dr Damjanović.

Pampers zna da roditelji ulažu puno ljubavi i truda da bi beba mogla što bolje da spava - to podrazumeva nežni poljubac za laku noć, mekanu i čistu posteljinu, udobnupidžamu i svežu pelenu da bi bebi bilo udobno i da bi ostala suva - ali ujutru se mališani bude sa mokrom, naboranom pelenom, što nikome ne odgovara!

Nove i unapređene Pampers Baby-Dry pelene mogu da pomognu bebama da se ujutru probude podjednako suve kao i prethodne večeri, zahvaljujući sledećim odlikama:

• 3 upijajuća kanala: pomažu da se vlažnost ravnomerno rasporedi (u odnosu na prethodni mode) što znači manje vlažnih nabora.
• Fleksibilne ivice: pružaju udobnost uz sjajnu zaštitu od curenja tokom noći.
• ApsorbujućeMikro Pere: unutrašnji sloj sa mikroperlama koji upija i zadržava vlažnost i do 12 sati.
• Suvi slojevi: upijaju vlažnost i drže je dalje od bebine kože.
• Meke poput pamuka: sloj na vrhu koji dodiruje bebinu kožu ostaje mekan i suv za lep san.
• Propustljivost vazduha: da bi vazduh cirkulisao oko bebine kože.
Last edit: 6 godina 10 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum