Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MOL Srbija obradovala najmlađe pacijente u KBC „Zemun“

Više
7 godina 3 meseci pre #1184 od Zarko
Kompanija MOL Srbija organizovala je novogodišnju predstavu i dodelu paketića za najmlađe pacijente Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ i tom prilikom donirala dva televizora ovoj ustanovi.

Predstava „Bajka o mudrom prasetu” u izvođenju glumačke trupe iz pozorišta „Pan teatar” odigrana je za više od 20 mališana u prostorijama bolnice, nakon čega su im uz prisustvo Deda Mraza predstavnici kompanije MOL uručili slatke paketiće, kako bi svima njima predstojeće praznike učinili još lepšim.


„Kao i prethodnih godina, kompanija MOL Srbija nastavlja da u okviru svojih društveno-odgovornih aktivnosti pomaže lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a pre svega njenim najmlađim pojedincima. Uvek se trudimo da pružimo podršku tamo gde je ona najpotrebnija. Kako briga o deci predstavlja obavezu svih nas, MOL Srbija će sa zadovoljstvom nastaviti da pomaže ustanovama koje upravo brinu o njima“, izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Srbija, Bianca Vasilescu.

Nakon dodele paketića i predstave koja je na zabavan način prenela snažnu poruku deci da uprkos ismejavanju drugih, upornost, istrajnost i mudrost savladavaju svaku prepreku, upravnik Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ primarijus dr Boris Kovačević se zahvalio prisutnima i tom prilikom rekao: „Kolektiv Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ odaje veliku zahvalnost kompaniji MOL za vredne poklone namenjene našim malim pacijentima, koji će im pomoći u prevladavanju svih poteškoća, a njihovo lečenje učiniti lepšim”.

Brigom o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, MOL Srbija je svojim društveno-odgovornim poslovanjem do sada najviše pomogla najmlađima, i to kroz akcije „Uskršnje farbanje jaja sa decom Svratišta“, „Novogodišnje predstave za decu sa smetnjama u razvoju“, „Bezbednost dece u saobraćaju“ i „Vozači velikog srca“.


O MOL Grupi
MOL Grupa je nezavisna multinacionalna integrisana naftna kompanija sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Posluje u više od 40 zemalja i raspolaže dinamičnim međunarodnim kadrom od 29.000 zaposlenih širom sveta. Istraživačku i proizvodnu delatnost MOL Grupe podupire više od 75 godina iskustva u oblasti eksploatacije nafte i gasa. Proizvodnja se trenutno odvija u 8 zemalja, a istraživački projekti u 13 zemalja. MOL Grupa takođe kontroliše četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja po sistemu integrisanog upravljanja lancem snabdevanja u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Kompanija poseduje i mrežu od preko 1.7000 servisnih stanica u 11 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.