Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Somersby hot punč

Više
7 godina 11 meseci pre #1155 od Zarko
Somersby hot punč was created by Zarko
Najverniji fanovi su našli idealan način da Somersby dobije potrebnu zimsku notu dodatkom klasičnih začina za kuvano vino, ali i citrusnim šmekom sezonsko gvoća – pomorandže i limuna.

U kafiću “Vila Maska”,topli Somersby punčprvi put je predstavljen novinarima. Profesionalni barista pobrinuo se da svi sastojci budu u kombinovani na pravi način, a glumica Dragana Mićalović trudila se da tačno zapamti svaki korak njegove recepture.

“Sviđa mi se nesvakidašnja kombinacija sastojaka za kuvano vino, osvežena voćnim Somersby ukusom, u kojoj može da se uživa u hladnim noćima, ali i da se ugreje tokom zimskih dana. Somersby topli punč je baš po mom ukusu i jedva čekam da ga pripremim za porodicu i prijatelje tokom predstojećih novogodišnjih praznika. Koliko vidim, idealan je da vas ugreje, ali i da zagreje atmosferu“, rekla nam je Dragana Mićalović.

Receptura za pravljenje Somersby hot punch-a je sledeća: Somersby (ukus po želji, jabuka, kruška, borovnica), štapić cimeta, malo karanfilića, zvezdasti anis i kriška limuna ili pomorandže (ili obe po želji). Sve to zagrejati, ali paziti da ne provri, iSomersby hot punch spreman je za posluženje!

Ipak, najbolji recept za ovo toplo zadovljstvo zapravo jeste – eksperimentisanje, jer svako treba da pije Somersby na svoj način. Koliko ja autentičan svaki ljubitelj Somersby-ja, toliko će biti originalna i njegova receptura za punč!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.