× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

DONCAFÉ MAGIC MOMENTS

Više
7 godina 2 meseci pre #1149 od Zarko
DONCAFÉ MAGIC MOMENTS je kreirao Zarko
Najlepše Doncafé praznično iznenađenje i ove godine stiže milionima ljubiteljima kafe. Popularni glumac Vuk Kostić imao je priliku da u prijatnom ambijentu Maxi supermarketa Alonso uz Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, kao i Doncafé Professional espresso podeli sve radosti i čarolije predstojećih praznika sa prisutnima.


Glumac koji stiče sve veću popularnost u brojnim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, podelio je sa prisutnima koliko mu je kafa važna u toku dana i koliko je bitan predah na snimanjima tokom kojeg ga šoljica ovog najpopularnijeg napitka na svetu istinski okrepi.
„U Srbiji kafa snažno simbolizuje toplinu doma i srdačno gostoprimstvo, po čemu smo poznati, kao i povezivanje ljudi, a posebno to dolazi do izražaja u pretprazničnoj atmosferi. Već treću godinu zaredom Doncafé svojim ljubiteljima priređuje najlepša praznična iznenađenja u ograničenoj seriji i ove godine Doncafé donosi novi praznični ukus. S posebnom pažnjom napravljena je Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, prirodna, brižljivo odabrana mešavina vrhunske kafe koja sa kakaom i cimetom pravi idealan balans slatkoće, punoće i arome.“ izjavila je Zorica Đorđević, Research & Development Manager u kompaniji Strauss Adriatic.

Vuk Kostić je zajedno sa Doncafé baristima pokazao umeće u pravljenju kafe, koja zauzima posebno mesto u našoj tradiciji, mentalitetu i svakodnevnom životu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum