Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Huawei predstavio rezultate

Više
7 godina 7 meseci pre #1133 od Zarko
Huawei predstavio rezultate was created by Zarko
Na svetskom tržištu mobilnih uređaja Huawei trenutno drži čvrsto treće mesto, ali tu nije kraj – Huawei ne prestaje da nas iznenađuje kako tehnološkim inovacijama, tako i dizajnom, a u 2017. godinu kompanija ulazi sa još većim planovima.


Svetsko tržište mobilnih telefona već je prilično dobro upoznato sa kvalitetom i performansama Huawei uređaja koji ih, zajedno sa izuzetno prefinjenim dizajnom, potpuno opravdano svrstavaju u sam vrh ove industrije i sve viđenijih u rukama potrošača širom sveta. Tačnije, tokom 2016. godine čak 9 miliona Evropljana opredelilo se za kupovinu najboljeg Huawei smartphone uređaja – P9, koji je svakako imao udela u zavidnom rastu na svetskoj skali uz tržišni udeo od 8.3%.


Uz impozantne rezultate prodaje, regionalno predstavništvo kompanije Huawei u Srbiji sa ponosom predstavlja proširenje svog retail tima za čak 100 novih članova koji su se u četvtrtak 24. novembra okupili na velikoj marketinškoj radionici u Stadion Shopping Centru u Beogradu. Radionici je prisustvovao i g-din Wang Yanmin, predsednik grupe za nordijske i zemlje Centralne i Istočne Evrope kompanije Huawei, koji je ovom prilikom najavio velike planove kompanije za 2017. godinu: “Huawei uspešno gradi svoju poziciju na tržištu pametnih mobilnih telefona. Imamo jasno definisane ciljeve koji su postavljeni izuzetno visoko – kako po pitanju zadovoljstva naših korisnika, tako i po pitanju kvaliteta bez presedana i dizajna koji ostavlja bez daha. Spremni smo za još veći rast u 2017. godini i potpuno sigurno stremimo ka samom vrhu industrije mobilnih uređaja”, izjavio je gospodin Wang.


Odlični rezultati koje Huawei postiže su proizašli iz investiranja u inovativne proizvode izuzetnih tehnološki rešenja što se pokazalo atraktivno ne samo za potrošače u Evropi, već i u čitavom svetu. Kompanija iz dana u dan povećava broj prodajnih kanala i razvija mogućnosti distribucije proizvoda.O Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge firme Huawei dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na treće mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona u 2015. godini. Šesnaest centara za istraživanje i razvoj nalaze se širom Evrope, u Sjedinjenim Američkim Državama, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva ,,pametne’’ telefone, PC- uređaje i tablete, nosive uređaje i ,,cloud’’ usluge. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.