× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Don Don potpisao memorandum o saradnj sa Ekonomskim fakultetom

Više
6 godina 1 mesec pre #1130 od Zarko
Kompanija Don Don, lider u pekarskoj industriji, i Ekonomski fakultet u Beogradu potpisali su danas Memorandum o strateškoj saradnji, zahvaljujući kom će studenti imati priliku da svoja stečena znanja usavrše u praksi.

Saradnja Don Dona i Ekonomskog fakulteta pruža mogućnost realizacije zajedničkih projekata, uključujući podršku studentima prilikom izrade seminarskih, pristupnih, završnih, diplomskih, master i doktorskih radova, organizaciju kreativnih radionica i predavanja, ali i volontiranje i zapošljavanje diplomiranih ekonomista u kompaniji.

„Mi smo fakultet koji mnogo drži do sebe. Princip kojim se vodimo je taj da sarađujemo samo sa boljima od nas, a kompanija Don Don to sigurno jeste. Veoma nam je važno da naši studenti sem akademskih znanja, steknu priliku da neko vreme tokom studija prvedu i na praksi. To je uvek dvostrano korisno, i za firme, koje mogu da naprave selekciju među studentima sa praksepoznajući među njima dobre saradnike u budućnosti, ali i za same studente, da steknu bolju svest o realnosti i shvate zašto se školuju“ - – izjavio je prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta.


„Veoma nam je važno da podržimo mlade talente i omogućimo im usavršavanje u jednoj od najboljih kompanija u Srbiji. Osećam veliku čast i zadovoljstvo jer danas, zajedno sa dekanom i profesorima Ekonomskog fakulteta započinjemo obavljanje jednog važnog zadatka, a to je da ovim izuzetnim studetnima pružimo mogućnost više i omogućimo im da već sada počnu da grade svoje karijere kao budući stručnjaci“ – dodao je Aleš Mozetič, direktor kompanije Don Don.

Dobre odnose sa svim lokalnim zajednicama u kojima posluje, kompanija Don Don je tokom godina dodatno učvrstila primenom koncepta društveno odgovornog poslovanja. Brojnim donacijama, kompanija kontinuinirano pomaže brojne ustanove među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo, a osim toga ulaže i u edukaiju i razvoj omladine različitim projektima namenjenim deci.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum