Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

A OD LAVA MILION DINARA!

Više
7 godina 5 meseci pre #1124 od Zarko
A OD LAVA MILION DINARA! was created by Zarko
Akcija „Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima”, koju kompanija Carlsberg Srbija sa brendom LAV uspešno sprovodi već godinama, ove godine beleži jubilej. Desetu godinu za redom, fanovi i prijatelji malih fudbalskih klubova širom Srbije imaju priliku da pomognu svom lokalnom klubu prikupljanjem čepova LAV piva, zauzvrat dobijajući vrednu sportsku opremu. U akciji je do sada podeljeno 3100 kompleta sportske opreme, a one koji su sakupili najviše čepova, LAV je ove godine častio i fudbalskim turnirom, a čiji je pobednik osvojio milion dinara!


Ovogodišnja akcija prikupljanja čepova počela je 16. maja i trajala do 30. septembra. U čast jubileja, pored dodele dresova, u Beogradu u balonu CORN organizovan je i fudbalski turnir za 16 klubovakoji su prikupili najveći broj čepova LAV piva! Glavna nagrada za pobednika turnira, od čak milion dinara, otišla je u TSK Temerin, koji je u finalu pobedio Sremac Berkasovo sa 3-2!

Specijalni gost na događaju bio je Dule Savić, legenda srpskog fudbala, koji je istakao značaj ovakvih akcija za razvoj fudbala u Srbiji.


„Samo kontinuirano ulaganje u sport daje prave rezultate, i ja sam veoma zahvalan svim kompanijama i institucijama koje su shavtile važnost toga i nesebično pomažu razvoj srpskog sporta, a pre svega fudbala. Pomoć malim klubovima koji treniraju u nepovoljnim uslovima je od izuzetnog značaja, jer im pomaže da unaprede svoju igru i nagrađuje ih za pokazanu istrajnost.“ – rekao je Savić.Akcija „Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima” u okviru koje je do sada dodeljeno preko 3100 kompleta profesionalne sportske opreme za više stotina lokalnih fudbalskih klubova iz različitih krajeva Srbije, pokrenuta je prvi put u maju 2006. godine.


„Ovom akcijom, brend LAV želeo je da pomogne malim fudbalskim klubovima širom Srbije, koji nažalost nemaju dobre uslove za rad, a u kojima stasavaju budući sportski šampioni naše zemlje. Jako nam je drago na velikom poverenju koje su nam ukazali naši potrošači prikupljajući čepove i odazivajući se akciji, jer je to znak da veruju u nas kao kompaniju koja je uvek tu da podrži svoje potrošače“, izjavio je Marko Simić, Mainstream Marketing Menadžer u kompaniji Carlsberg Srbija.

Cilj akcije bio je da se fudbalerima omoguće bolji uslovi za treninge, a time i napredak malih fudbalskih klubova širom Srbije. Svaki klub, koji je sakupio i dostavio propisani broj čepova sa ambalaže LAV piva, dobio je od kompanije Carlsberg Srbija neophodnu sportsku opremu – komplete sportskih dresova.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.