× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Kompanija EKO Serbia organizuje veliku nagradnu igru

Više
6 godina 10 meseci pre #1107 od Zarko
Kompanija EKO Serbia organizuje veliku nagradnu igru „1.000 evra svaki dan i na kraju stan!“ kao znak lepog i uspešnog završetka kalendarske i poslovne godine, ali i kao znak zahvalnosti svim svojim potrošačima i onima koji će to tek postati. Jedan od promotera ove kampanje je i Nikola Đuričko – glumac čije umeće na najlpeši način dočarava sve benefite koje sobom donosi članstvo u EKO Smile klubu i posedovanje EKO Smile kartice. Počevši od danas pa sve do 24. decembra, svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i EKO Smile katicom, imaće šansu da osvoji 1.000 evra svakog dana. Pored toga, svi naši potrošači će takođe učestvovati i u izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2, čiji dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju 24. decembra. Svi naši potrošači, oni koji već osvoje dnevne nagrade kao i oni koji ih ne osvoje, će učestvovati u finalnom izvlačenju i imati mogućnost da osvoje glavnu nagradu.


Dnevne nagrade će biti objavljivane svakog dana na Facebook stranici EKO Serbia u 18h. Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 dnevnih nagrada u iznosu od 1.000 evra na platnim karticama Komercijalne banke.


Ovim povodom G-din Goran Dejanović, generalni direktor kompanije EKO Serbia je izjavio: „Kao kompanija koja brine o svojim kupcima, odlučili smo da nagradnom igrom donesemo sreću našim vernim kupcima. Kraj godine je vreme kada pripremamo poklone za prijatelje i rodbinu, a do kraja godine mi ćemo poklanjati 1.000 evra svakoga dana i na kraju meseca stan. To će biti pravi novogodišnji poklon za dobitnika, kome će nadamo se, uneti mnogo vedrine u život. Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su nam poklonili svoje poverenje.“

EKO Smile klub lojalnih potrošača je pokrenut 2013. godine i danas ima više od 380.000 vlasnika EKO Smile kartice. U protekle tri godine izdali smo više od milion poena i podelili našim potrošačima više od 300.000 poklona. Sa željom da se zahvalimo svim našim lojalnim potrošačima, ali i onima koji će to postati, EKO Serbia je odlučila da uvede više novina i iznenadi sve njih na pozitivan način. Osvežili smo našu ponudu poklona, unapredili smo našu smart phone aplikaciju i program strukturisali na mnogo dinamičniji način. Za sve one koji još uvek ne poseduju svoju EKO Smile karicu procedura dobijanje iste je vrlo jednostavna – možete je preuzeti na svakoj EKO Serbia benzinskoj stanici.

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d.jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima, lokalno jzajednici i očuvanju prirodne sredine.

EKO Serbia je članica EKO Hellenic Petroleum grupacije, jedne od najvećih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u Srbiji od 2002. godine, kroz mrežu od 53 benzinske stanice.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum