× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Javni doček Nove godine u Budvi

Više
7 godina 4 meseci pre #1098 od Zarko
Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare u hotelu “Envoy” u Beogradu.

Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2017. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.


“Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Jedna pretežno ljetnja turistička destinacija već gotovo 20 godina postaje centar lijepih dešavanja tokom zime, tačnije tokom novogodišnjih praznika. Mjesto lidera nosi i veliku dozu odgovornosti, pa uvjek sa posebnom pažnjom formiramo program dočeka na trgu ispred Starog grada kako bismo izašli u susret različitim muzičkim ukusima, interesovanjima i uzrastu, i svakako da bismo ispunili očekivanja svih onih koji svoje novogodišnje praznike rado provode u Budvi.” - istakla je Maja Rašković, menadžer za manifestacije Turističke organizacije opštine Budva.


Ove godine program na trgu će početi 31. decembra koncertom kultne crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz Željka Joksimovića. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim regionalno omiljen muzičar, Sergej Ćetković, a nakon njega legend exYU muzičke scene, grupa Parni valjak. Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović sa tribute bendom Miladina Šobića, nakon njega nastupiće grupa iz Novog Sada – Frajle, novogodišnji program na trgu zatvoriće jedinstveni Neno Belan. U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumijevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za djecu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

Predstavnici budvanskih hotela su takođe predstavili svoju ponudu.
Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA”, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 320 eura do 430 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, nezaobilazni Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Nina Lečić, voditeljka novogodišnjeg programa u hotelu “Palas” najavila je trodnevni aranžman u ovom hotelu po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u “Palasu”, goste će zabavljati: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Na održanoj konferenciji, među prisutnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Srbije, kao i učesnici novogodišnjih programa, Željko Joksimović, Haris Džinović, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Vanja Radovanović koji su se takođe obratili medijima i na najljepši način svi poslali istu poruku – VIDIMO SE U BUDVI!

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u regionu, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao najatraktivnije destinacije za doček Nove godine i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum