× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

U Beogradu tradicionalno proslavljeno Martinovanje

Više
7 godina 2 nedelja pre #1084 od Zarko
U Beogradu je kao i svake godine u organizaciji Slovenačkog poslovnog kluba, u restoranu Velika Skadarlija, obeležen stari slovenački praznik posvećen mladom vinu ,,Martinovanje”, koji se u Sloveniji najviše slavi od svih vinskih praznika.


Martinovanju u Beogradu, koje je obeleženo uz kulturno-zabavni program i bogatu gastronomsku ponudu, prisustvovale su mnogobrojne zvanice među kojima i gradonačelnik Bleda Janez Fajfar, ambasador Slovenije u Srbiji Vladimir Gašparič, predstavnici turističkih organizacija Srbije i Slovenije, članovi i poslovni partneri Kluba. Na duhovit i zanimljiv način program je vodila Suzana Mančić koja je poslovnoj javnosti predstavila mnoge prirodne lepote koje Slovenija pruža. Ove godine je Klub izdvojio Bled kao jednu od najlepših i najatraktivnijih destinacija u Sloveniji. Bledsko jezero, bledski zamak, ,,kremna rezina” su samo deo lepote i autentičnosti kojom je predstavljen Bled. ,,Krštavanje mošta" je sa podignutim čašama otvorilo zabavno veče.
Gastronomski specijliteti koji se u Sloveniji tradicionalno spremaju za vreme praznika, veliki izbor vina iz vinskog podruma Malnarič, veseli zvuci slovenačke/srpske muzike i veoma zanimljive nagradne igre su dodatno upotpunili veče u kojem su svi gosti barem na kratko osetili duh Bleda i Slovenije kao “Zdrave, aktivne i zelene”.


Ovaj događaj podržali su: Turistička organizacija Slovenije, Opština Bled, Kras i drugi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum