× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA MEN Active clean - za aktivnog muškarca

Više
7 godina 4 meseci pre - 7 godina 4 meseci pre #1048 od Zarko
Postoje trenuci kada vam je tuširanje preko potrebno. To su obično one situacije kada ste fizički najaktivniji, nakon napornog vežbanja u teretani, dugog džogiranja oko obližnjeg parka ili iscrpljujuće obuke sa kolegama. Tada vam je potrebno da revitalizujete kožu, da je dubinski očistite i uklonite neprijatne mirise. A ako ste između ostalog i tip muškarca koji voli da sve bude brzo, jednostavno i efikasno urađeno, onda je NIVEA MEN Active clean gel za tuširanje idealan za vas.


Zahvaljujući formulaciji sa aktivnim ugljem, NIVEA MEN Active clean gel za tuširanje nežno vezuje nečistoće na koži, tako da se one uklanjaju bez isušivanja kože. Fine čestice aktivnog uglja funkcionišu po principu magneta i apsorbuju nečistoće koje su do 200 puta veće od same čestice aktivnog uglja.


NIVEA MEN Active clean gel za tuširanje predstavlja savršenu kombinaciju osvežavajućeg gela za tuširanje koji dubinski čisti kožu, od sada dostupnog i u velikom pakovanju od 500 ml.

NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje za muškarce
NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje sa aktivnim ugljem, čisti kožu, uklanjajući čak i jake nečistoće i mirise. Aktivni ugalj poput magneta privlači, vezuje i apsorbuje sve nečistoće i do 200 puta više od sopstvene mase. To je idealan izbor za muškarce koji žele dubinsku čistoću i revitalizovan osećaj na koži.

250 ml, okvirna cena: 264 din
500 ml, okvirna cena: 394 din
Last edit: 7 godina 4 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum