× Iskustva iz kupovine u nekom od tržnih centara, hipermarketa, supermarketa, prodavnica, butika ili salona. Odnos kasira i osoblja prema kupcima. Gde je najveći izbor i najniže cene? Samo lična iskustva.

Saopštenje: Šokantne cene tehnike u Tempu

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
10 godina 9 meseci pre - 10 godina 9 meseci pre #18 od milan
Povodom otvaranja odeljenja tehnike u Tempu na Adi i Tempu na Kvantašu na novoj Šok akciji (21-24. februar) u svim Tempo Centrima naći će se odlična ponuda robe iz kategorije tehnike poznatih brendova: Samsung televizor od 32 inča prodavaće se za 29.990 dinara, Acer Aspire netbook 1GB RAM i 320 GB hard diska za 19.990 dinara i Tefal pegla 2100W za 3.990 dinara. Svi potrošači koji budu kupovali tehniku na ovoj Šok akciji dobiće poklon.

U Tempu na Adi i na Kvantašu igraće se turnir u Play Station GT5 trkačkoj igri, a za tri najbolja vozača obezdeđene su nagrade. Nakon kvalifikacija koje se igraju u četvrtak i petak od 12 do 15 časova, pobednik finala u subotu osvojiće konzolu Play Station 3. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za igranje GT5 na Tempo facebook stranici porukom koju će ostaviti na wall-u (www.facebook.com/tempo.srbija).

Od četvrtka, 21.februara u ova dva objekta prodavaće se roba gotovo 50 svetski poznatih brendova, poput: Samsung, Play Station, Panasonic, Sony, Blaupunkt, Tefal, Rowenta, Gigaset, Philips, Lenovo, Gorenje, Assus, Acer, LG, Nikon, Cannon, Beko, Bosh, Logitec… U novom asortimanu tehnike koji će u Tempu imati više od 2.000 artikala moći će da se kupuje bela tehnika, televizori, audio i video oprema, foto aparati, fiksni i mobilni telefoni, mali kućni aparati, IT tehnika, itd.

Osim gotovinom i karticama, robu sa odeljenja tehnike u Tempu biće moguće platiti i čekovima građana, odloženo na 360 dana.
Last edit: 10 godina 9 meseci pre by milan.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum