× Skraćene verzije vesti sa Retail Serbia Portal-a. Ukoliko želite da prokomentarišete ili diskutujete na temu vezanu za neku od vesti to možete ovde uraditi.

Univerexport dobitnik priznanja „Top Serbian Brands 2016“

Više
6 godina 6 meseci pre #1400 od Zarko

Kompanija Univerexport dobitnik je tradicionalnog priznanja „Top Serbian Brands 2016“, koje se dodeljuje svake godine za prethodnu godinu. U kategoriji Najbolji brend široke potrošnje – trgovinska robna marka, građani Srbije su prepoznali najveći domaći maloprodajni lanac, Univerexport, kao top brend.

Kao podsticaj i kao nagrada za uloženi trud u toku prethodne godine, ponosni smo što smo nosioci ovako prestižnog priznanja. Ono pokazuje ne samo lojalnost naših potrošača, već i građana koji su u ličnoj proizvodnji, organskim namirnicama, kvalitetu svežeg mesa sa naše farme, videli i prepoznali način na koji kao domaća kompanija stajemo rame uz rame sa svetskim trendovima.

Priznanje koje se dodeljuje na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene početkom ove godine, u 15 velikih gradova Srbije, dobijeno je na osnovu ispunjenosti najvažnijih uslova: poznatosti brenda, vrhunskog kvaliteta, zadovoljstva potrošača, dobrog poslovanja i poslovnih rezultata. Organizator izbora je magazin Top Serbian Brands i portal bestofserbia.rs Univerexport je domaći trgovinski lanac koji na tržištu posluje 27 godina, i zapošljava više od 2500 ljudi. Zajedno sa pravnim licima ima preko 130 maloprodajnih objekata, u koje dnevno uđe više od 80.000 potrošača.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum