× Skraćene verzije vesti sa Retail Serbia Portal-a. Ukoliko želite da prokomentarišete ili diskutujete na temu vezanu za neku od vesti to možete ovde uraditi.

MAXI I ECOLAB OBELEŽILI 10 GODINA ZAJEDNIČKOG POSLOVANJA

Više
7 godina 3 meseci pre - 7 godina 3 meseci pre #1092 od Zarko
Maxi i Ecolab Hygiene obeležili su deset godina uspešnog zajedničkog poslovanja i saradnje. Od 2006. godine stručnjaci u obe kompanije radili su na edukaciji zaposlenih, unapređenju sistema rada i održavanja higijene, kao i na konstantnoj potrazi za inovacijama i osavremenjivanju postojeće opreme i materijala.

Direktorka za kvalitet Delez Srbije Katarina Bošković tim povodom izjavila je da je plasiranje kvalitetnih i zdravstveno bezbednih proizvoda u higijenski besprekornom okruženju najbolji način da se kupcu pokaže da je u fokusu poslovanja. Ona je istakla da su, prema poslednjem istraživanju, potrošači dali najviše ocene Maxi, Shop&Go i Tempo maloprodajnim objektima, kada je u pitanju urednost i higijena.

„Zahvalni smo timu Ekolaba na odličnoj saradnji. Tokom našeg desetogodišnjeg partnerstva posvećeno smo radili na konstantnom unapređenju higijene radnog prostora i sistema za upravljenje bezbednošću namirnica“, rekla je Boškovićeva.
Direktor retail divizije Ekolaba, Alen Kenedi, naglasio je da je Maxi otpočetka imao veoma visoke standarde na polju higijene i bezbednosti hrane što je dodatno postaklo ovu veliku kompaniju da zajedno urade najbolje za potrošače.

„U okruženju koje se izuzetno brzo menja od presudnog značaja je da globalni igrači posluju zajedno kao partneri, a u interesu i za dobrobit potrošača u svakoj zemlji. Od samog početka Maxi je postavio visoke standarde, a Ekolab je pružio punu podršku tokom ovog značajnog desetogodišnjeg putovanja. Drago mi je što imamo zajedničku posvećenost nastavku uspešnog rada na održavanju i unapređenju ovih standarda“, rekao je Kenedi.
Last edit: 7 godina 3 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum