Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

I&F McĆošak: Brend i digitalni marketing

Više
7 godina 7 meseci pre #986 od Zarko
U sredu 19. oktobra od 18 časova, jesenja sezona I&F Mc Ćoška nastaviće se predavanjem Brend i digitalni marketing, koje će u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda održati Dragana Marković, menadžerka za poslovni razvoj full service digitalne agencije Drive koja posluje u okviru I&F McCann Grupe.


"U digitalnim medijima brendovi imaju prostora da prilagode svoju oglasnu poruku mediju, korisniku, vremenu i uređaju, a takođe sami digitalni mediji postali su interaktivniji i brendovi imaju više mogućnosti da postanu deo života korisnika. Ovo im daje mogućnost da oglasne poruke imaju različite ciljeve, od povećanja svesti o brendu, angažovanja korisnika do konkretne onlajn kupovine. Na predavanju Brend i digitalni marketing govorićemo o predstavljanju brendova na digitalnim medijima, pripremi atraktivnog content-a i prilagođavanju oglasne poruke mediju, korisniku, vremenu i uređaju,"najavila je Dragana.

I&F Mc Ćošak organizuju Američki kutak u Beogradui I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe