Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

SVEČANO OTVOREN BRITISH MOTORS JAGUAR LAND ROVER CENTAR

Više
7 godina 8 meseci pre #953 od Zarko
U Beogradu je u prisustvu velikog broja zvanica, svečano otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar, najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila.


Zvanicama na svečanom otvaranju British Motors Jaguar Land Rover centra obratili su se predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif (Denis Keefe), regionalni menadžer prodaje Jaguar Land Rover grupe Erik Plos (Erik Ploss) i generalni direktor kompanije British Motors Ostoja Mijailović.


„Srpsko automobilsko tržište beleži značajan rast u poslednjih nekoliko godina. Srbija ima strateški položaj u Evropi, što je uostalom prepoznala i Jaguar Land Rover grupa. British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana je planirano otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Otvaranje jednog ovakvog centra za premijum vozila daje dodatni pozitivan signal da se tržište automobilske industrije u našoj zemlji stabilizovalo“ – izjavio je Ostoja Mijailović, generalni direktor kompanije British Motors.

Svečanom otvaranju British Motors Jaguar Land Rover centra prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, estrade, među kojima su Saša Kovačević, Saša Popović, Aco Pejović, Zvezdan Terzić, Andrej Kulundžić, Aleksandra Perović, Nikola Lazetić i mnogi drugi.
U British Motors Jaguar Land Rover centar uloženo je više miliona evra i u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Land Rover trening centrima.


U ovom centru će biti biti izloženi svi aktuelni modeli Jaguara i Land Rovera:
- Jaguar (XE, XF, XJ, F Pace i F Type)
- Land Rover (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover).
British Motors Jaguar Land Rover centar ima površinu od 3.200 kvadratnih metara, a nalazi se na Zrenjaninskom putu, na placu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara. Objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Land Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji.

British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana je planirano otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Plan je da se u prvoj fiskalnoj godini (do 31.03.2017.) u Srbiji proda 150 vozila oba brenda.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe