Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

POČINJE JESENJI DEO PETOG CIKLUSA KONCERATA U „GUARNERIUSU”

Више
7 godina 7 meseci pre #915 од Zarko
Jesenji deo petog ciklusa koncerata „FMU i GUARNERIUS nagrađuju“, pod pokroviteljvstvom Grada Beograda i kompanije NELT, počeće u petak 9. septembra u 20 časova nastupom najboljih studenata odseka za duvačke instrumente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Publici će se predstaviti Filip Rakić na trombonu u pratnji pijanistkinje Melite Benčić, kao i Miloš Budimirov na tubi u pratnji pijaniste Pavla Živojinovića a ulaz na koncert je besplatan.
Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja sa podrškom mladim, talentovanim akademcima u građenju karijere, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja. Zahvaljujući Neltu, više od 50 najtalentovanijih studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius” a u okviru petog ciklusa još 35 studenata sa katedri FMU imaće priliku da nastupi pred beogradskom publikom. Ukupno 21 mladi muzički talenat će nastupiti u okviru 11 koncerata u jesenjem delu ciklusa do kraja ove godine.
Filip Rakić je student treće godine FMU u Beogradu a svirao je prvi trombon u Evropskom orkestru mladih i u International Youth Symphony Orchestra u Bremenu. Dobitinik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Miloš Budimirov je rođen u Pančevu a na studijama je tube na FMU u Beogradu. Član je brojnih simfonijskih orkestara kod nas, kao i Camerata brass quintet-a sa kojim je pratio neke od najvećih trubača današnjice kao što su Fransisko Pako Flores iz Venecuele i Luis Gonzales Marti iz Španije.


Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe