Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Delez Srbija obezbedila 15.000 pelena

Više
7 godina 11 meseci pre #840 od Zarko
Delez Srbija donirala je 15.000 pelena za BG bebi paket koji Grad Beograd obezbeđuje svim porodiljama u prestonici. Tim povodom u porodilištu KBC „Zvezdara“ kompanija Delez Srbija danas je uručila poklon pakete svim porodiljama.

Sve porodilje su dobile pakete sa proizvodima za bebe, privatne robne marke „Care“ koji će im pomoći u prvim danima nakon izlaska iz bolnice.


Osim predstavnika kompanije uručenju donacije su prisustvovali i Jadranka Gvozdenović, načelnica u Sekretarijatu za obrazovanje i dečiju zaštitu, kao i pomoćnik gradskog sekretara za zdravstvo Jovan Knežević.

„Danas smo donirali poklon pakete mladim mamama, a od početka meseca i 15.000 pelena za potrebe BG bebi paketa i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici, majkama i najmlađima. Takođe želimo da budemo dobre komšije i zato zahvaljujemo Gradu Beogradu na ovoj inicijatvi i verujemo da će i druge kompanije slediti naš primer neprekidno obogaćujući paket Bebi kluba.“, rekao je Nikola Papak, menadžer za odnose s javnošću komapnije Delez Srbija.

„Tokom predhodne godine porodiljama je uručeno više od 20.000 paketa. Bez društveno odgovornih komapnija ovaj projekat ne bi mogao biti ovako uspešan i nadamo se da će BG bebi klub uz novopriključene kompanije kao što je Delez Srbija biti još uspešniji“, rekla je Jadranka Gvozdenović ispred Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu.Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe