Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Mleko za telo-Osećajte se dobro u svojoj koži

Više
7 godina 11 meseci pre - 7 godina 11 meseci pre #787 od Zarko
Niz faktora utiče na samopouzdanje, a oni često iziskuju velika ulaganja i mnogo vremena. Međutim postoje i jednostavni načini da se svakog dana osećate samouvereno. Važno je da se fizički dobro osećate i to će odmah uticati na vaše samopouzdanje. Zato pravilno negovano telo kao i sam govor tela, imaju veliki uticaj na naš izgled, način na koji komuniciramo i predstavljamo sebe drugima u svakodnevnim situacijama.

Govor tela
Govor tela otkriva dosta toga o osobi - kako se oseća, da li joj je prijatno, da li je sigurna u sebe. Ukoliko imate uspravan stav, ispravljenih leđa i gledate sagovornika u oči dok razgovarate sa njim, ukoliko ste nasmejani i slobodnih pokreta, to će zasigurno doprineti stvaranju pozitivne slike o vama. Ukoliko vam je potrebno da brzo povratite samopouzdanje, postoji jednostavna vežba koja odmah daje rezltate, a ne oduzima mnogo vremena – poza divljenja. Stanite uspravno raširenih nogu, izbacite grudi, a ruke stavite na kukove i u ovakvom stavu ostanite oko dva minuta. Ovo je savršeni način da poboljšate sopstveno samopouzdanje, a veoma jednostavno ova osnažujuća poza može da postane deo vaše svakodnevne rutine.

Savršena nega - spolja i iznutra
Koža je ta na kojoj će se najpre ispoljiti kako se osećate. Ona štiti telo od spoljašnjih uticaja, reguliše telesnu temperaturu i bori se protiv mogućih infekcija. Kako bi što bolje funkcionisala, trebalo bi da dobije najbolju moguću negu – kako spolja tako i iznutra. Pravilna nega počinje iznutra, te u ishranu treba uvrstiti voće i povrće bogato antioksidansima koji pomažu u zaštiti kože.
SAVET: Jedite hranu različitih boja. Ukoliko je vaš dnevni obrok bogat raznovrsnom voćem i povrćem kao što su mango, borovnice, avokado ili kelj, vaša koža će zablistati.

Oslobodite se stresa
Sigurno se nećete osećati dobro ukoliko ste konstantno pod stresom. Zato priuštite sebi male trenutke opuštanja. Posvetite određeno vreme isključivo sebi i ciljevima koje želite da postignete. Svakoga dana izdvojite neki trenutak isključivo za sebe, na primer kako biste nesmetano nalakirali nokte, malo odremali ili se opustili uz mirišljavu kupku. Za oslobađanje od stresa važan je i telesni kontakt. Prilikom dodira dolazi do oslobađanja oksitocina, hormona koji doprinosi relaksaciji, vezivanju, stvaranju poverenja i saosećajnosti. Zato zagrlite članove porodice ili prijatelje i dopustite svojoj koži da oseti topao i nežan dodir.

Razmazite kožu
Svakog jutra, kada se mi budimo, budi se i naša koža. Zato u svoj jutranji ritual uvrstite negu kože i nađite vreme da je osvežite i probudite. Jutarnja hidratacija je jako bitna i trebalo bi je redovno praktikovati kako bismo započeli dan na pozitivan način. Hidrirajte kožu svakog jutra i pružite sebi neodoljiv osećaj nežne i svilenkaste kože tokom čitavog dana.

NIVEA Mleko za telo
Bogata formulacija, intenzivno hidrira i neguje suvu kožu hranljivim bademovim uljem, čineći je svilenkasto mekom. Vrhunska nega kože 24 sata.
250 ml, okvirna cena: 430 din
400 ml, okvirna cena: 538 din

Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača
Last edit: 7 godina 11 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List