Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Igor Mihailović je nova food blogerzvezda

Više
8 godina 2 meseci pre #711 od Zarko
Nekada je kuvanje bila „ženska obaveza“, a danas omiljeni hobi miliona širom sveta. Sve češće upravo muškarci preuzimaju varjaču i vode glavni reč kada je pripremanje hrane u pitanju. Ne libe se da eksperimentišu sa začinima i ukusima, a kulinarstvo je odavno poznato i kao odličan afrodizijak...

Upravo je tako bilo i u finalu ovogodišnjeg „Staropramen kulinarskog izazova“ gde su „snage odmerili“ tri talentovana ljubitelja kulinarstva – Srđan Jerinkić iz Kikinde, Igor Mihailović iz Aranđelovca i Dejan Stojković iz Bora. Njih trojicu je odabrao stručni žiri u konkurenciji više od 40 prijavljenih učesnika koji su u toku „Izazova“ osmislili originalne recepte inspirisane Staropramenom i češkom kuhinjom.

Zahvaljujući poznavanju „kulinarskih veština“, u finalu takmičenja trijumfovao je Igor Mihailović koji jekao glavnu nagradu osvojio svoj lični food blog, profesionalni foto aparat i kurst „food fotografije“. Jednom rečju, sve ono što je potrebno budućoj zvezi domaće food blogerske scene.

„Volim jela koja se brzo i lako pripremaju, a koja se opet uz malo mašte mogu lepo obogatiti. Tako sam se na takmičenje prijavio sa receptom „Uštipci od bifteka sa Staropramenom“. Obožavam da eksperimentišem sa ukusima, a moja ljubav prema kuvanju traje već nekih 15 godina.Sada taj hobi prerasta na jedan još viši nivo i jedva čekam da krenem sa vođenjem ličnog blog koji sam osvojio“ – izjavio je pobednik Igor Mihailović koji je nakon takmičenja odao svoj „tajni recept“ u pripremanju burgera: „Na burger treba staviti malo putera da bude sočniji, malo neočišćenog belog luka, kao i ruzmarin koji daje odlučnu aromu.“

Pored pobednika takmičenja, stručni žiri koji su činile poznate blogerke Maja Petrović, Maja Babić, Marija Sponza, Tanja Leković, Dragana Pušica, Olivera Senić i Aleksandra Jovanović, predstavnica portala Stvarukusa.rs, na osnovu pokazanog kulinarskog talenta kao drugoplasiranog proglasile su Srđana Jerinkića, dok je Dejan Stojković osvojio treće mesto.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List