Zaposleni kompanije MOL Srbija farbali Uskršnja jaja sa decom

7 godina 11 meseci pre - 7 godina 11 meseci pre #691 od Zarko
Zaposleni kompanije MOL Srbija posetili su Svratište za decu na Zvezdari,i sa mališanima, kroz farbanje Uskršnjih jaja, igru i druženje, podelili radosti predstojećeg praznika.
Štićenici Svratišta imali su priliku da svoju kreativnost iskažu kroz ukrašavanje jaja, ali i da se sa zaposlenima kompanije MOL Srbija igraju i zabave. Organizovano je i takmičenje za najbolje dekorisano uskršnje jaje, što je čitavu akciju učinilo još zanimljivijom.

Generalna direktorka kompanije MOL Srbija Bianca Vasilescu, izrazila je veliko zadovoljstvo što su predstavnici ove kompanije deci Svratišta priredili nezaboravne trenutke.
“Pred nama su Uskršnji praznici kojima se posebno raduju deca.I mališani koji žive i rade na ulici željni su porodične atmosfere, prazničnih radosti i ljubavi, stoga je naša pažnja ovog puta bila usmerena ka njima, ovde u Svratištu.Kao i prethnodnih godina, MOL Srbija će u okviru svoje CSR strategije nastaviti sa aktivnostima posvećenim deci i lokalnoj zajednici. Svi imamo odgovornost prema osobama kojima je pomoć potrebna, pogotovo prema deci. Veoma sam srećna što su zaposleni kompanije MOL Srbija to prepoznali i što su odvojili svoje slobodno vreme za ovu humanitarnu akciju,“zaključila je Vasilescu.
Svratište za decu u Krfskoj ulicije mesto u kojem deca koja žive i rade na ulici mogu da pronađu svoje utočište: da dođu,druže se i igraju, okupaju se, ručaju, urade domaći, i u proseku broji između 30 i 70 štićenika.
Last edit: 7 godina 11 meseci pre by Zarko.