Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Mercator S i ove godine učestvuje u akciji „Sat za našu planetu

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 2 meseci pre #606 od milan
Mercator S, kao društveno odgovorna kompanija koja brine o održivom razvoju i očuvanju životne sredine, već drugu godinu zaredom učestvuje u akciji „Sat za našu planetu“ koja ima za cilj da ukaže na problem klimatskih promena, kao i da pokaže da je zajedničkom incijativom moguće uticati na njih i da postoje rešenja za našu planetu.

Gašenjem spoljnih svetlećih reklama u subotu, 19. marta, na svim Roda, IDEA i Mercator prodajnim objektima na celoj teritoriji Srbije, u trajanju od sat vremena od 20:30 do 21:30, Mercator-S se pridružuje akciji simboličnog gašenja svetala koja se u svetu sprovodi već devet godina. Ova akcija prerasla je u najveću svetsku inicijativu koja uključuje stotine miliona ljudi u više od 7.000 gradova iz 163 zemlje. U Srbiji je prošle godine akcija organizovana sedmi put i u njoj je učestvovao rekordan broj učesnika sa ukupno 91 gradova i opština, više od 433 različitih partnera od nevladinih organizacija, škola i kompanija koje su se uključile i podržale akciju, civilnog drušva i pojedinaca.


Klimatske promene utiču na celokupno čovečanstvo, a ovim simboličnim gestom šalje se poruka da je borba protiv ovog velikog problema zajednička borba svih nas.
Mercator S nastoji da zajednici pruži što bolje uslove za život, rad i razvijanje. Posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju dajući podršku zajednici u kojoj posluje, a učešće u ovoj akciji je jedan od mnogobrojih društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe