Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

UNIQA premijere na BG Car Show-u

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 3 meseci pre #598 od milan
UNIQA premijere na BG Car Show-u was created by milan
UNIQA premijere na BG Car Show-u

Osiguranje guma, kasko osiguranje motora na električni pogon i mercedes iz Titove autočete kao ekskluzive UNIQA osiguranja na predstojećem BG Car Show-u

Automobili za svakog vlasnika pored materijalnog imaju i emotivnu vrednost. Česti su čuvari dragocenih uspomena, ali i mesta gde počinje i završava se svako naše putovanje i porodično druženje. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem! Upravo zato, na Bg Car Show-u, UNIQA osiguranje obezbeđuje specijalne popuste i promocije.


Ove godine, kompanija UNIQA pripremila je tri specijalne premijere za BG Car Show. Po prvi put u Srbiji, u saradnji sa Porsche lizingom i Porsche Mobility-jem, biće predstavljeno osiguranje guma. Ovaj proizvod biće dostupan od početka aprila. Kao druga premijera ističe se osiguranje motora na električni pogon MOTOGRINI, dok će „treća sreća“ biti Titov automobil, kabriolet Mecedes Benz Adenaler, koji nikada do sada nije bio izlagan i koji je naručen specijalno za posetu indijskog predsednika Nehrua Beogradu 1955. godine.

„Ako pomislite na mesto gde se sakupljaju svi istinski ljubitelji četvorotočkaša, bili oni muškarci ili žene, stariji ili mlađi, profesionalci ili samo zaljubljenici u automobile - to je svakako BG Car Show. Kompanija UNIQA, kao jedan od vernih partnera, kako sajma tako i automobila, obezbedila je popuste na Kasko osiguranje jer ljubav prema automobilu – započinje upravo osiguranjem! Kada se zbroje svi naši sajamski popusti, klijenti mogu da računaju na ukupne popuste i do 50%. Aktuelan je i poseban popust od 10% za vozače starije od 35 godina, dok je pomoć na putu uključna u cenu kasko osiguranja. Ukoliko se osiguranje zaključi na period duži od 2 godine odobravamo dodatnih 10% popusta. Ne treba zaboraviti ni da je UNIQA u 2014. godini, kao i u par prethodnih godina, bila najažurnija u isplati šteta na vozilima, Kao znak lojalnosti prema našim klijentima, ukoliko u toku godine bude prijavljena i treća šteta na vozilu, doplaćuje se samo 20% na cenu osiguranja, po čemu smo veoma konkurentni na tržištu.
Ove godine obezbedili smo i tri ekskluzivne premijere, pa zato pozivam sve ljubitelje autmobila da posete sajam i UNIQA štand i iskoriste sve pogodnosti koje smo im pripremili“, rekla je Sonja Marić, direktor Sektora za marketing i PR kompanije UNIQA.

Osiguranje guma se zaključuje isključivo uz kasko osiguranje i pokriva oštećenje gume ekserima, ivičnjacima, staklom i slično. Ukoliko se klijent odluči za servisiranje, osiguranje pokriva trošak u iznosu do 25 evra, dok trošak zamene guma osiguranje pokriva u celosti. Osiguranik na raspolaganju ima ukupan iznos od 1.000 evra godišnje, odnosno 300 evra po jednom štetnom događaju.

Druga premijera je KASKO osiguranje motora na električni pogon MOTOGRINI koji prelaze do 100 km s jednim električnim punjenjem. Prilikom kupovine ovih praktičnih motora, u kompaniji MOTOGRINI, vlasnik može da završi sve neophodne obaveze (obavezno i kasko osiguranje) na jednom mestu.

„Drago nam je da smo pronašli adekvatnog partnera u UNIQA osiguranju, koji je prepoznao trenutak u kojem živimo i potrebu da menjamo ambijent u kome delujemo - i kao ljudi i kao profesionalci. Kasko osiguranje koje nudi UNIQA za Motogrini skutere je potpuno ekskluzivno i pojavljuje se kao sasvim novi proizvod na našem tržištu. Ekskluzivnost ovakve ponude potvrđuje specifičnu poslovnu orijentaciju i visoke strateške standarde obe kompanije - i UNIQA osiguranja i Motogrini Gruppo. Zahvaljujući toj posvećenosti, svi koji budu vozili Motogrini skutere biće zadovoljniji,“ rekao je Sveta Simić, vlasnik Motogrinija.

UNIQA je spemila i posebnu poslasticu za sve ljubitelje četvorotočkaša. Mercedes Benz Adenaler iz Titove specijalne autočete proizveden je 1955. godine i do sada nigde nije izlagan.

U ovom kabrioletu, boje trule višnje i registarcije INDIA 1, koji će biti izložen na štandu UNIQA osiguranja tokom trajanja BG Car Show-a, provozao se Nehru prilikom posete Beogradu. Zanimljiva je činjenica da ukupno u svetu postoji samo 51 primerak ovog automobila.


“Srpski Savez za Istorijska Vozila (SSIV) je predstavnik FIVA organizacije za Srbiju i ove godine obeležava dva jubileja - 50 godina od osnivanja svetske organizacije FIVA i 40 godina od osnivanja prvog kluba za istorijske automobile u Srbiji. Titov automobil koji predstavljamo nalazi se u postavci Muzeja automobila Beograd, a zahvaljujući UNIQA osiguranju biće ponovo prikazan javnosti posle mnogo godina. Mi već nekoliko godina veoma uspešno sarađujemo sa kompanijom UNIQA kada je osiguranje automobila u pitanju, jer automobili predstavljaju kulturnu tekovinu i odraz vremena u kojem su pravljeni, a zadatak Srpskog saveza za istorijska vozila je upravo taj da bude čuvar kulturne baštine,“ rekao je Dalibor Ružić, predsednik Srpskog saveza za istorijska vozila.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe