Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Grandissimo sladoledi - umetnost uživanja

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 5 meseci pre #516 od milan
Magija plesa, lepota i čarolija igre, uz uživanje u Grandissimo sladoledima, upotpunili su svečani koktel „Beogradskog festivala igre“ u okviru filmske manifestacije koja se organizuje kao omaž savremenom plesu. Savršen spoj umetnosti igre i umetnosti uživanja uz Grandissimo sladolede zadovoljili su „glad“ beogradske publike za onim pravim, savršenim trenutkom.

Kada poželite da, savršen trenutak uz film, knjigu, predstavu upotpunite i učinite savršenim tu su Grandissimo sladoledi. Prefinjena kombinacija ukusa pružiće vam bajkovit ugođaj i doneće dašak magije posle čega nećete poželeti ni jedan drugi sladoled.


Najavni koktel revije filmova pod nazivom "Dani igre", koji pred publiku donosi premijerne projekcije višestruko nagrađivanih dokumentarnih i umetničkih filmova, podsetio je sve ljubitelje lepog da je „porcija“ dobrog ukusa neophodna za sve one koji žele da se prepuste vrhunskom uživanju. Beogradski festival igre, ove godine dobio je podršku Grandissimo sladoleda, jer Igra i Grandissimo sladoledi predstavljaju strast, jedisntvenost.

Grandissimo sladoledi od ove godine su prijatelj Beogradskog festivala igre jer ih povezuje zajednička nit a to je strast u stvaranju umetničkih dela. Svaki pokret profesionalnih plesača, svaki ukus Grandissimo sladoleda napravljenih od visoko kvalitetnih sastojaka, predstavlja umetničko delo za sebe koje će vam pružiti jedinstveno i neponovljivo iskustvo.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe