Fruvita: Najveće domaće tinejdž zvezde na Hello! žurki

Више
8 godina 4 meseci pre #450 од milan
Tokom vikenda u prepunom BitefArtCafe baru, održana prva Hello! žurka, koju je organizovala kompanija Fruvita, kako bi nagradila najkreativnije tinejdžere fenomenalnim provodom sa njihovim omiljenim zvezdama. Domaćini zabave bili su glumci Viktor Savić i Vladimir Aleksić, zajedno sa najpoznatijom modnom blogerkom Zorannah, dok je za muzički deo bila zadužena Nevena Božović.

Hello! party je nov koncept žurke za tinejdžere, na kojoj se spajaju njihove omiljene ličnosti iz sveta muzike, mode i glume, sa ciljem da se svi dobro provedu i dožive nezaboravno veče. Hello! sokovi su poslednjih dana bili najslikaniji proizvod na Instagramu. Pred tinejdžerima je bio zadatak da budu kreativni, kažu Hello! svemu lepom što im je obeležilo 2015. godinu i na taj način dobiju pozivnicu za Hello! žurku i upoznaju svoje idole.

„Izuzetno mi je drago što su se mladi u velikom broju uključili u kampanju i što smo videli kako ih Hello! sokovi inspiršu da budu kreativni na društvenim mrežama. Želeli smo da ih nagradimo fenomenalnom žurkom za kraj godine i u tome smo uspeli. Hello! sokovi su prvenstveno namenjeni mladima i veliki odziv nam je svakako podsticaj da se ovaj koncept nastavi i proširi u narednoj godini“ – istakla je Jovana Važić, direktor marketinga i PR-a kompanije Fruvita.

Please Prijava to join the conversation.