Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

COCA-COLA: Sakupljanje knjiga za decu bez roditelja

Више
8 godina 4 meseci pre #415 од milan
NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN OTPOČINJE HUMANU MISIJU SAKUPLJANJA KNJIGA ZA DECU BEZ RODITELJA

Kompanija će u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja preurediti zajedničke prostorije u domovima širom Srbije

Novogodišnji Coca-Cola karavan krenuće 15. decembra 2015. na svoju dobrotvornu misiju kroz 10 gradova Srbije s ciljem prikupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja. U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola će preurediti po jednu prostoriju u domovima širom Srbije kojima će biti upućena i donacija u knjigama po završetku karavana 01. januara 2016.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pozovemo sve građane da se pridruže našoj dobrotvornoj misiji da zajedno donesemo osmehe na lica mališana u domovima i učinimo im ove novogodišnje praznike sasvim posebnim. Zahvalili bismo se Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kao i partnerima koji su se pridružili ovoj akciji na pomoći i podršci da pokrenemo još jedan karavan sa plemenitim ciljem. Nadamo se da će se svi građani dobre volje odazvati našem pozivu i da će naš karavan na svom putu kroz Srbiju sakupiti puno knjiga, šireći radosti u svim gradovima u kojima se bude zaustavljao“, izjavila je Milica Stefanović, predstavnica kompanije Coca-Cola.

Karavan na svoj put polazi 15. decembra iz Beograda ispred Ušće šoping centra gde će svi građani moći da dođu, donesu knjige i zabave se na samom karavanu. Program počinje u 18.00 časova te će posetioci imati prilike da uživaju u dečjoj predstavi, nastupu domaćih YouTube zvezda, finalista ovogodišnjeg X Faktora kao i druženju i fotografisanju sa Deda Mrazom.

Na svom putu kroz Srbiju karavan će posetiti sledeće gradove:

16. decembar - Sombor, Trg svetog trojstva, 17.00 časova
17. decembar - Novi Sad, Trg slobode, 18.00 časova
20. decembar - Valjevo, plato ispred Opštine, 17.00 časova
21. decembar - Užice, Gradski trg, 17.00 časova
24. decembar - Kruševac, Trg kosovskih junaka, 17.00 časova
25. decembar - Vranje, Omladinski kulturni centar, 17.00 časova
28. decembar - Niš, plato pored Trga kralja Milana, 17.00 časova
29. decembar - Kragujevac, Trg kod krsta, 17.00 časova
30. decembar - Negotin, Gradski trg,17.00 časova
01. januar 2016.- Beograd, Ulica otvorenog srca, 10:30 časova

Svoju podršku u realizaciji karavana pružili su i partneri kompanije Coca-Cola, izdavačka kuća „Laguna“, kao i kompanije Canon i DexyCo.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List