Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA obezbeđuje donacije nacionalnim organizacijama u Srbiji

Više
4 godina 2 meseci pre #1938 od Zarko


Kompanija Beiersdorf koja stoji iza brenda NIVEA, donirala je 30.000 eur u okviru svog međunarodnog programa podrške kolektivnoj borbi društva protiv širenja i uticaja Covid-19, dvema organizacijama u Srbiji: Udruženju medicinskih sestara, tehničara i babica i Mreži za zdravstvenu zaštitu HumanaS, koja brine o starim licima. Program direktne podrške u skladu je sa novom koncepcijom kompanije „Care Beyond Skin“, koja svesrdno nastoji da izađe iz okvira svoje osnovne delatnosti - brige o nezi kože - i pruži maksimalan doprinos društvu i planeti.

Branko Kotarac, generalni direktor Beiersdorfa za Srbiju: „Pandemija COVID-19 je u vrlo kratkom vremenskom periodu postala pretnja zdravlju i zamrzla društveni život svakog pojedinca, što je do sad bilo gotovo nezamislivo. Ovim donacijama Beiersdorf Srbija želi da pruži podršku nacionalnim organizacijama koje pomažu svim licima kojima je potrebna pomoć u ovim teškim vremenima, kao što su i Udruženje medicinskih sestara, tehničara i babica i Mreža zdravstvene zaštite HumanaS.”
Veliki broj zdravstvenih radnika, uključujući mnoge medicinske sestre, tehničare i babice, nalazi se na prvoj liniji borbe sa COVID-19. Iz tog razloga, Beiersdorf Srbija želi da im pomogne da dobiju potrebnu medicinsku opremu - zaštitna odela, naočare, maske i antiseptike. Od početka pandemije COVID-19, volonteri u Udruženju HumanaS nesebično su pomagali stariijim
licima, kojima je ta pomoć najviše i potrebna u ovom periodu. Iz tog razloga, kompanija Beiersdorf Srbija donirala je novčana sredstva organizaciji HumanaS-u, kako bi omogućili da se obezbede paketi hrane i higijenskih sredstava za najstarije građane, kao i zaštitna oprema za volontere koji su u stalnom kontaktu sa njima.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe