AK Kompresor svečano otvorila novi Hyundai salon

5 godina 1 nedelju pre #1864 od Zarko

Auto kuća Kompresor zvanično je postala deo dilerske mreže Hyundai Srbija, te je svečano otvorila svoj prvi prodajno-servisni centar Hyundai u Rakovici. Događaju su prisustvovali brojni partneri, predstavnici medija, kao i poznate ličnosti poput voditeljke Suzane Mančić i reli vozača Andreja Kolundžića, koji su došli da proslave veliki uspeh AK Kompresor.

Tim povodom, generalni direktor AK Kompresor Đorđije Jovićević, istakao je: „Pre svega, želim da zahvalim svima koji su došli da proslave sa nama ovaj veoma značajan korak za Auto kuću Kompresor. Kada bi me neko pitao na čemu se temelji naš uspeh istakao bih tri ključne stvari – pre svega, brend od renomea, koji ima tradiciju i svoju istoriju, kupci za koje se borimo i koji nas na kraju ocenjuju i nagradjuju i naravno zaposleni bez kojih ne bismo bili ovde gde danas jesmo. Ponosni smo što ulazimo u Hyundai porodicu i danas ovim činom potvrđujemo veliki značaj Kompresor brenda. Mislim da je ovo partnerstvo značajno za obe strane. Ono što mi mozemo da pružimo Hyundai-u, iako je to pretežno maloprodajni brend, jeste da ga snagom našeg sistema i pozicije na tržištu predstavimo i plasiramo i kao kompanijsko vozilo. Sa druge strane, Hyundai je jedan od najbrže rastućih brendova u svetu i za nas je to svakako pokazatelj da Kompresor treba da bude u tom talasu, da budemo deo uspešne ekipe“.

„Strategija Hyundai Srbije zasniva se na izboru snažnih i pouzdanih ovlašćenih zastupnika. Sa velikim zadovoljstvom danas zvanično objavljujemo da je mreža Hyundai Srbije bogatija za još jednog člana. Verujemo da će poslovni saradnja sa renomiranom automobilskom kompanijom koja je dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije značiti dalji napredak kvaliteta usluge i prodaje Hyundai vozila u Srbiji”, izjavio je direktor kompanije Hyundai Srbija, Slavc Habič.

Auto kuća Kompresor raspolaže različitim brendovima u ukupno četiri prodajna salona, a to su Renault-Dacia, Nissan, Jeep-Alfa Romeo, Fiat-Fiat Professional, a zvanično je postala i deo dilerske mreže Hyundai Srbija. Zaokruženim procesom, od prodaje i servisiranja vozila do obezbeđivanja rezervnih delova, tehničkog pregleda i registracije vozila, AK Kompresor pruža svojim kupcima i korisnicima kompletnu i vrhunsku uslugu što potvrđuju i brojni sertifikati koje je ova kompanija dobila. Pored toga, uspešno poslovanje meri se i brojem zadovoljnih klijenata, a pokazatelj toga je činjenica da je AK Kompresor samo u toku prethodne godine prodala više od 3000 automobila, te da je 8 odsto vozila na teritoriji Srbije kupljeno upravo u ovoj auto kući.