Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Intervju sa Dr. Silke Garmac iz kompanije Beiersdorf

Više
5 godina 3 meseci pre #1846 od Zarko


Zašto je brend NIVEA bira glinu kao glavni sastojak gela za tuširanje? Kakva su njena svojstva?

Prirodna glina se već vekovima koristi kao lekovito sredstvo i sadrži vredne esencijalne minerale. Zahvaljujući bogatom svojstvu apsorpcije, glina može da upije prljavštinu sa kože poput sunđera. Formulacija NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje sadrži glinu i dubinski čisti kožu.

Šta je posebno u vezi saformulacijom NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje?

Za glavni sastojak oveformulacijeNIVEA je odabrala prirodnu glinu, dok dodatne sastojke čine ulja i blagi surfaktanti. U kombinaciji sa vodom, formulacija dubinski čisti kožu i efikasno uklanja prljavštinu.

Clay Fresh gelovi za tuširanje dostupni su u tri različite boje. Recite nam nešto više o ovom dizajnu.
U pitanju su nijansa zelene, crvene i sive boje koje se nalaze u samim formulacijamaNIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje. Sve tri varijante – đumbir i bosiljak, hibiskus i bela žalfija, kao i plava agava i lavanda – podjednako će vas očarati svojim mirisom.

Da li suNIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje pogodni za sve tipove kože?

FormulacijaClay Fresh gelova za tuširanje je blaga i odgovara svim tipovima kože. Njena kompatibilnost za kožu je dermatološki testirana.

Formulacija NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje uklanja mrtve ćelije kože. Da li glina deluje kao piling?

Glina je inovativni sastojak nove formulacije NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje koja blago i na prijatan način uklanja čestice prljavštine iz kože dok se tuširate. Nije u pitanju klasični piling jer takvo dejstvo Clay Fresh gelova za tuširanje nije primetno.S obzirom na to da formulacija NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje intenzivno uklanja prljavštinu i druge naslage sa kože, da li ona isušuje kožu?

Ne, NIVEA je u kontrolisanoj studiji o dejstvu proizvoda pokazala da se količina vlage u koži ne menja čak ni tokom svakodnevne upotrebe ovih gelova. Iako NIVEA Clay Fresh gel za tuširanje dubinski čisti kožu, on je ne isušuje.

Da li postoje studije koje pokazuju kako formulacija NIVEA Clay Fresh gelova za tuširanje menja ili čak poboljšava izgled kože?

Testovi su pokazali da NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje intenzivno čiste kožu i čine je baršunasto mekom.

Da li se rezultati mogu videti već nakon prve upotrebe NIVEA Clay Fresh gela za tuširanje?

Da, primetićete da je koža dubinski očišćenja nakon samo jednog tuširanja. Efikasnost proizvoda je potvrđena u in vivo studiji u kojoj su učestvovale žene. Uzorak prljavštine je nanet na podlakticu svake učesnice, a zatim je taj deo kože očišćen Clay Fresh gelom za tuširanje i pregledan.

Nema neprijatnog osećaja zatezanja nakon tuširanja – da li to znači da NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje mogu da zamene i proizvode za negu kože kao što su losioni za telo?

NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje ne isušuju kožu. Međutim, ako želite da koži pružite dodatnu negu, možete da nanesete hidratantni proizvod nakon tuširanja.

U dodiru sa vodom, glina se pretvara u pastu. Da li je bilo teško da napravite formulaciju koja će imati stabilnu teksturu?
Uspeli smo da dodamo odgovarajuću količinu gline u NIVEA Clay Freshproizvode i učinili smo ih maksimalo efikasnim. Tekstura ima malo veću viskoznost nego drugi NIVEA gelovi za tuširanje, ali je doza tačno odmerena tako da je gel veoma prijatan za upotrebu.Novi proizvodi su dostupni od januara 2019. godine

NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286 rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom hibiskusa i bele žalfije, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286 rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom plave agave i lavande, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286 rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454 rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom hibiskusa i bele žalfije, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454 rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom plave agave i lavande, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List