Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Delta drugu godinu za redom društveno najodgovornija kompanija u Srbiji

Више
5 godina 4 meseci pre - 5 godina 4 meseci pre #1835 од Zarko


Nagrada Srpske asocijacije menadžera (SAM) za društveno odgovornu kompaniju u 2018. godini dodeljena je Delta Holdingu. Ovo je drugi put zaredom da je naša kompanija proglašena najodgovornijom prema društvenoj zajednici, zaposlenima, partnerima, životnoj sredini.

U 2018. godini Delta Holding je, između ostalog, pokrenuo Delta Biznis Inkubator, inovativni program za podršku startapovima.Kroz projekat Zasad za budućnost dodeljeni su grantovi i upućena stručna pomoć za devet socijalnih preduzeća iz devet opština u Srbiji, u programu Fond za budućnost dodeljene su stipendije i organizovana stručna obuka za 40 mladih iz siromašnih porodica.

„Svi projekti koje smo realizovali strateški su naslonjeni na naš biznis. Kroz praksu i kroz mnogo razgovora sa različitim grupama ljudi, dobili smo potvrdu da je znanje ono što im najviše nedostaje da bi dostigli svoje ciljeve. Dodeljujući Delti nagradu dve godine zaredom shvatamo kao veliko priznanje i veliku obavezu. Zato već sada najavljujemo da ćemo u 2019. godini biti još bolji, inovativniji i inspirativniji“, rekla je Tijana Koprivica, direktor održivog poslovanja Delta Holdinga na svečanom uručenju nagrada tokom Gala večeri SAM-a u BelExpo Centru u Beogradu.

Godišnje nagrade SAM-a dodeljuju se već sedmu godinu menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini. Nagrade se dodeljuju u cilju promovisanja izuzetnosti i podsticanja konkurentnosti, kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama poslovnog i društvenog života.
Last edit: 5 godina 4 meseci pre by Zarko.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe