Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Intervju sa Sabin Šulc, menadžerkom laboratorije za razvoj NIVEA proizvoda

Više
6 godina 3 dana pre #1756 od Zarko
„NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa našom unapređenom formulacijom zateže kožu i čini je elastičnijom za samo deset dana!“
Intervju sa SabinŠulc, menadžerkom laboratorije zarazvoj NIVEA proizvoda za negu tela u
kompaniji Beiersdorf

Nove formulacije NIVEA Q10 mleka i losiona za učvršćivanje kože sada sadrže vitamin C. Koje su prednosti ovog sastojka?
Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina, jedan je od najefikasnijihantioksidanasa. On deluje protiv slobodnih radikala i štiti ćelije od oksidativnog stresa.U kombinaciji sa koenzimom Q10, dejstvo vitamina C je još jače.

Koje su prednosti koenzimaQ10?
Koenzim Q10,prirodni sastojak kože,pruža energiju i ima antioksidativna svojstva, zbog čega je njegova uloga u ćelijskom metabolizmu od ključnog značaja.Baš kao i vitamin C,Q10 deluje protiv slobodnih radikala i štiti našu kožu. Nažalost, količina ovog koenzima se vremenom smanjuje. Novo NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kožeinoviNIVEA Q10 losion za učvršćivanje kožezatežu kožu ičine je elastičnijom za samo deset dana.Svi smo čuli za slobodne radikale. Ali, zašto su oni tako štetni?
U životnoj sredini,slobodni radikalise nalaze u UV svetlosti i zagađenom vazduhu. Oni napadajućelijske membrane i ometaju pravilnofunkcionisanje ćelija, što uzrokuje prevremeno starenje i oštećenja na koži. Zbog toga za zaštitu kože preporučujemo upravo antioksidanse!

Ukoliko su vitamini izloženi prekomernoj svetlosti, njihovo dejstvo slabi. Kako možete biti sigurni da će proizvod imati željeno dejstvo i nakon otvaranja?
Novo NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kožei novi NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže stabilizovani vitamin C. U pitanju je stabilni derivat vitamina C, koji ne oksidiše niti gubi boju pod uticajem svetlosti. Njegovo dejstvo ostaje nepromenjeno do isteka roka koji je označen na pakovanju i pouzdan je za upotrebu na koži. Nije potrebno nikakvo zaštitno pakovanje niti poseban način upotrebe – ovi proizvodi su savršeni za svakodnevnu upotrebu, čak i kada ste u žurbi.

NIVEA takođe predstavlja Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Zašto nam jepotrebanposeban losionza negu nogu?
NoviNIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože noguima korisna svojstva poznate formulacije sa koenzimom Q10koja učvršćuje kožu u roku od deset dana. Pored toga, losion sadrži i mentol koji rashlađuje kožu i osvežava je.

Kako možemo da sprečimo osećaj umora u nogama?
NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu će vam vratiti samopouzdanje. Da biste postiglinajbolje rezultate, polako umasirajte losion u kožu, pokretima odozdo na gore. Na taj način, prstima pospešujete cirkulaciju krvi i limfe. Osećaj umora će ubrzo nestati. Pored toga, ne bi trebalo da nosite uske čarape i uske pantalone jer se materijal useca u kožu i ometa cirkulaciju krvi.

Novi proizvodi će biti dostupni od 01.03.2018.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

Eko benzinska pumpa Prokuplje

Benzinske pumpe

Eko Serbia (Hellenic Petroleum) benzinske pumpe u Srbiji

OMV pumpa

Benzinske pumpe

OMV benzinske pumpe u Srbiji

NIS Petrol benzinske pumpe

Pijace u Nišu (Niške gradske tržnice)

Pijace u Novom Sadu (Novosadske gradske tržnice)

Pijace u Subotici (Subotičke gradske tržnice)

Lidl marketi u Srbiji

Idea supermarketi i prodavnice u Srbiji

Univerexport supermarketi u Srbiji

Plaza tržni centri u Srbiji

Stadion shopping centar Beograd

FORUM shopping centar - tržni centri

Aleksandro prodajni saloni u Srbiji

Simpo saloni nameštaja u Srbiji

Vitorog saloni nameštaja u Srbiji

Deichmann prodavnice obuće u Srbiji

Modna kuća Luna prodavnice u Srbiji