Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NEDELJA FRANCUSKE KUHINJE U MAKSI SUPERMARKETIMA

Više
6 godina 1 mesec pre #1746 od Zarko

Francuska kuhinja jedna je od najcenjenijih na svetu, a sa njenom tradicijom i običajima imaće priliku da se upoznaju potrošači do 25.marta u odabranim Maksi supermarketima.

Nedelju francuske kuhinje svečano su otvorili Maksim Reno, prvi sekretar ambasade Francuske u Srbiji i Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija, u prisustvu partnera i dobavljača.


„Srbija i Francuska imaju veliku tradiciju kad je hrana u pitanju, ljudi u našoj zemlji vole da uživaju u hrani, uvek su spremni da probaju različite ukuse, zato nam je važno da našim kupcima približimo ukuse različitih zemalja, budemo mesto koje će ispuniti sve njihove želje i omogućimo im da imaju širok izbor kvalitetnih i zdravijih namirnica. Konstantno unapređujemo ponudu, povećavamo asortiman i u svemu tome prepoznaje se posvećenost prema kupcima i njihovim porodicama“, kaže Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija.

Ovom prilikom Nenad Veljković, poznati kuvar, pripremamo je poznate francuske specijalitete, a zainteresovanim kupcima objašnjavao je zbog čega Francuzi uživaju u hrani i zašto je važno negovanje tradicije koju imaju.

U okviru Nedelje francuske kuhinje organizovaće se i četvrto izdanje inicijative Ukusi Francuske, a u kojoj, među 3300 restorana iz čitavog sveta, učestvuje i 16 restorana iz Srbije.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe