Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MART POSVEĆEN ŽENAMA - RAJIĆEVA SHOPPING CENTAR

Više
6 godina 1 mesec pre #1735 od Zarko

Važnim osobama u našem životu poklanjamo svoje vreme, ljubav, pažnju, obeležavamo datume vezane za događaje koje želimo da pamtimo, ali nekad previdimo one male stvari koje najduže ostaju u sećanju. Ljubav treba ceniti uvek, ne samo 14. februara, ženama treba poklanjti pažnju i drugim danima osim 8. marta, prijateljima treba obogatiti kuće i kada nisu slave, a najdraže obradovati pažnjom i kada im nije rođendan. Upravo zato, svaki dan je savršen dan da se proslavi život i da se pokaže dragim ljudima da ih volimo i da nam je stalo do njih.

Sve navedeno je razlog zbog kog je Rajićeva odlučila da ceo mart mesec posveti ženama! I to ne samo tako što će omogućiti muškarcima da ih iznenade, već tako što će i ženama dati priliku da jedne druge obraduju. A posebna pažnja biće usmerena na onaj najdelikatniji ženski odnos koji svi treba da neguju – odnos majke i ćerke.

Koliko puta ste u poziciji ćerke čuli svoju majku kako kaže: „ne moraš baš toliko kratko“ ili „da li mora baš toliko usko“. Sa druge strane ćerke obično imaju komentare poput: „treba ti više boja“ ili „nemaš ti baš toliko godina za takvu odeću“. Upravo vođeni time, želimo da pozovemo sve mame i ćerke da posete naš Centar u periodu od 05-11. marta od 12-18h i odaberu odevne kombinacije jedna za drugu. Sve učesnice koje svoje fotografije u izabranoj odeći postave na naš instgaram profil koristeći #nestposebno, #Rajiceva i #damenapotezu, pokažu ih našim promoterkama na promo štandu, osvojiće vaučere za kupovinu u Jasmin i DM radnjama lociranim u Rajićeva Shopping Centru. Pored navedenog, samim postavljanjem fotografija sa navedenim # sve dame učestvuju u našoj nagradnoj igri o kojoj više informacija možete videti na zvaničnom sajtu šoping centra.

Nismo zaboravili ni na sam 8. mart koji je u svetskim razmerama posvećen damama. Bilo da kupujete poklon za svoju devojku, suprugu, sestru, drugaricu, majku, suočavate se sa problemom izbora odgovarajućeg poklona. Kako bi smo pomogli u tome, tokom 07. i 08. marta u periodu od 12-20h u Rajićeva Shopping Centru, na našem promo pultu, biće prisutni šoping asistenti koji će vam na osnovu svega nekoliko osnovnih informacija o vašoj posebnoj dami, dati sugestiju po pitanju poklona i radnje u kojoj ga mozete pronaći.

U slavu žena, ljudi, ljubavi i svih drugih mali i velikih trenutaka, Rajićeva Shopping Centar nastaviće da proslavlja život i sve lepote koje on nosi sa sobom - svakoga dana, donoseći nešto posebno u srce grada.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List