Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA URBAN SKIN linija sa visokoefikasnim antioksidansima

Više
6 godina 4 meseci pre #1695 od Zarko

Savršeno formulisana za potrebe kože u gradskim uslovima: nova NIVEA URBAN SKIN linija sa visokoefikasnim antioksidansima

Koži je potreban vazduh da bi disala, kao i kvalitetan san. Užurban i haotičan život u velikom gradu može brzo da uzrokuje prevremeno starenje kože. Nova NIVEA URBAN SKIN linija nudi kompletnu zaštitu od svakodnevnih stresnih uticaja iz gradske sredine.

Dok uživamo u zvucima omiljene pesme i šarenilu na svakom koraku, setićemo se da ima bezbroj razloga zbog kojih volimo život u gradu. Dobar posao, sjajni prijatelji, najbolje prodavnice i klubovi, parkovi, barovi i omiljeni fitnes studio: sve je tu, iza ćoška. Međutim, sredina koja nudi toliko mogućnosti i gde ima mnogo ljudi ima i svoje negativne strane, kao što su velika koncentracija izduvnih gasova, čestice prašine i partikulati – zagađujuće materije koje imaju veoma stresan uticaj na kožu. Suv vazduh zbog grejanja ili klimatizacije, monitori računara i užurban tempo života štetno utiču na izgled kože. Posledice su prevremeno starenje, iritacije, nečistoće, umoran izgled i disbalans. Nova NIVEA URBAN SKIN linija za negu kože istovremeno štiti i aktivira odbrambeni mehanizam: pomaže koži da se zaštiti i odbrani od štetnih spoljašnjih uticaja.


Nova linija za negu kože URBAN SKIN sadrži ekstrakt organskog zelenog čaja i hijaluronsku kiselinu. Ovi specijalni, veoma efikasni antioksidansi neutrališu slobodne radikale i imaju višestruko pozitivno dejstvo na kožu. Studije su pokazale da antioksidansi u URBAN SKIN DETOX NOĆNOJ KREMI, uključujući i visokoefikasni sastojak biljnog porekla bioflavonoid alfa-glukozilrutin, jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Nakon samo nedelju dana redovne upotrebe, koža je bolje zaštićena od slobodnih radikala. URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA sa zaštitnim faktorom 20 sadrži Likokalkon A, prirodni antioksidans koji štiti kožu od stresnog uticaja svetlosti tokom dana i umiruje je.

Da bi koža bila zdrava, od presudnog značaja je i pH vrednost koja ne bi trebalo da ošteti zaštitni kiseli omotač kože. Ovaj hidrolipidni sloj štiti kožu od štetnih spoljašnjih uticaja i sprečava pojavu iritacija na koži. Linija URBAN SKIN ima pH vrednost koja uspostavlja prirodnu ravnotežu kože neophodnu za njene funkcije.

Nova NIVEA URBAN SKIN linija sadrži zaštitnu dnevnu kremu, noćnu kremu koja jača kožu, kao i masku za dubinsko čišćenje pora.


NIVEA URBAN SKIN linija

Štiti kožu od zagađivača iz vazduha:URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA
U urbanoj sredini, koži je potrebna sigurna zaštita, naročito tokom dana. Sićušne čestice prljavštine se lepe za kožu. URBAN SKIN DEFENCE DNEVNA KREMA pruža intenzivnu hidrataciju koja traje i do 48 sati. Likokalkon A, prirodni antioksidans, podržava odbrambeni mehanizam kože i pomaže u zaštiti od spoljašnjih uticaja. Osvežavajuća i lagana formulacija koja sadrži ekstrakt organskog zelenog čaja, hijaluronsku kiselinu i zaštitni faktor 20 pruža jaku zaštitu od UVA svetlosti i sprečava prevremeno starenje kože.

Jača kožu dok spavate:URBAN SKIN DETOX NOĆNA KREMA
Koža se tokom celog dana štiti od ultraljubičastog zračenja i stresnih uticaja iz spoljašnje sredine, a tokom noći obnavlja i regeneriše. URBAN SKIN DETOX NOĆNA KREMA sa ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom efikasno podržava biološke procese u koži zahvaljujući visokoefikasnim antioksidansima i intenzivnoj hidrataciji. Fiziološka pH vrednost ovog proizvoda pomaže koži da brzo povrati svoju optimalnu pH vrednost nakon dnevnog stresa i večernjeg čišćenja. Koža može aktivno da se regeneriše i obnavlja energiju tokom noći kako bi ten ujutru bio svež i zdrav.

Uklanja čestice prljavštine sa kože: 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX MASKA ZA LICE
Temeljno čišćenje lica je najvažniji prioritet u dnevnoj rutini nege jer vazduh u gradu sadrži sićušne čestice prljavštine koje mogu biti i dvadeset puta manje od prečnika pore. Testovi su pokazali da 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX MASKA sa ekstraktom magnolije veoma efikasno sprečava uticaj zagađujućih materija iz životne sredine. Prirodna bela glina, poznata i kao kaolin, deluje kao magnet za masnoće, sebum i prljavštinu iz kože i trajno sprečava pojavu nečistoća. Koža može ponovo slobodno da diše.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe