Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Premijera filma „Legenda o Kolovratu“ u bisoksopu Cineplexx

Više
6 godina 4 meseci pre #1687 od Zarko

Najveći produkcijski poduhvat u ruskoj kinematografiji na preko 30 ekrana u Srbiji
Premijera filma “Legenda o Kolovratu” održaće se sutra u 20h u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping centru, nakon čega nastavlja bioskopski životu regionu. Specijalni gost na premijeri biće glumac Ilja Malakov koji u filmu tumači ulogu Kolovrata.
Malakov je član Guberskog pozorišta u Moskvi, gde je odigrao brojne uloge, a za rolu Kolovrata izabran je među preko 30 kandidata. Oduševljenje filmom, ali i samim Malakovim nije krio ni Predsednik Rusije Vladimir Putin. Zbog velikog interesovanja prvog čoveka Rusije, organizovana je posebna pretpremijera, nakon koje je Putin čestitao celoj ekipi na odličnom filmu.
” Film je impresivan, dira u dušu, imam utisak da će ljudima biti zanimljiv. Ideja je odlična“, rekao je Putin i dodao da mu je mladi Malakov novi omiljeni glumac.
Po sletanju u Beograd, Malakov je istakao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Beograd i nestrpljiv da čuje utiske nakon beogradske premijere. Komentarišući pripreme za snimanje filma, Malakov je rekao: “Bilo je teško, naročito scene borbi, ali I veoma uzbudljivo. Svaki dan smo trenirali mesecima, I za to vreme postali veoma dobar tim koji se maksimalno posvetio svojim zadacima. To je za mene bilo inspirativno I mislim da su to gledaoci prepoznali. Nadam se da će isto videti I publika u Srbiji.”


Film “Legenda o Kolovratu”, kao najveći produkcijski poduhvat u ruskoj kinematografiji, do sada je u Rusiji pogledalo preko 5 miliona ljudi.
U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari taj mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, koji im se suprotstavlja.
Režiju potpisuju Džanik Fajziev i debitant Ivan Šurkovetski. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksey Serebrijakov, Aleksandr Ilin.
Regionalna prava za ovaj film ima kuća Fox Vision, a distribuciju za Srbiju i Crnu Goru radi Fame solutions. Karte za sutrašnju premijeru filma su u prodaji.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe