Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Essentials linija proizvoda

Više
6 godina 4 meseci pre #1686 od Zarko
NIVEA Essentials linija proizvoda was created by Zarko

NIVEA Essentials linija sada sadrži unapređene formulacije. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, NIVEA Smooth Sensation mleko za telo i NIVEA Express Hydration losion za telo hidriraju kožu i čine je neverovatno glatkom 48 sati.

Mnoge žene imaju svoje rituale za negu tela – pre odlaska na spavanje, posle tuširanja ili tokom jutarnjeg opuštanja. Ovi rituali treba da obezbede koži duboku i dugotrajnu hidrataciju. Da li postoji nešto bolje od glatke i meke kože? Postoji: kada taj osećaj na koži dugo traje! Formulacije NIVEA Essentials linije sada su unapređene i sadrže novi NIVEA SERUM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, NIVEA Smooth Sensation mleko za telo i NIVEA Express Hydration losion za telo sada efikasno zadržavaju vlagu u koži tokom 48 sati.
Unapređene formulacije obogaćene su SERUMOM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU i efikasno hidriraju i dublje slojeve kože

Stručnjaci za razvoj NIVEA formulacija pronašli su nov način da kožu, bez obzira na njen tip, učine lepom i glatkom čitavog dana, a i duže. Efikasne i ispitane formulacije bez parabena sada su obogaćene NIVEA SERUMOM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU. One dubinski hidriraju kožu tokom 48 sati i sadrže jedinstvenu kombinaciju visoko kvalitetnih sastojaka. Sabin Šulc, menadžerka za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela, objašnjava: „Formulacije sadrže efikasan hidratantni sastojak koji se nalazi u samoj koži. Da bismo omogućili intenzivnu hidrataciju u dubljim slojevima kože, upotrebili smo jedinstvene i dragocene lipide koji zadržavaju vlagu i dodali negujuća ulja.“
Dvostruka količina bademovog ulja za neverovatno lepu i glatku kožu
Unapređena formulacija NIVEA Rich Nourishing mleka za telo sada sadrži dvostruko više prirodnog bademovog ulja u odnosu na prethodnu i pruža najbolju negu. Ulje, koje se dobija iz zrelog jezgra slatkog badema, ima negujuća svojstva koja čine kožu neverovatno mekom i sadrži visoku količinu nezasićenih masnih kiselina i hranjive linolne kiseline. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo je najbolja NIVEA nega za suvu i veoma suvu kožu i čini je primetno glatkom već nakon prvog nanošenja.

NIVEA Smooth Sensation mleko za telo čini suvu kožu predivno glatkom. Sadrži ši maslac i ima hranjiva svojstva. Zahvaljujući unapređenoj formulaciji koju koža brzo upija, gladak osećaj traje čitavog dana. NIVEA Express Hydration losion za telo za normalnu kožu sa ultra laganom formulacijom obogaćen je morskim mineralima i čini kožu mekom bez osećaja masnoće.

Najbolje NIVEA formulacije za negu tela do sada
NIVEA ima dugu istoriju razvoja najboljih proizvoda za negu kože – poznato NIVEA mleko za telo je prisutno na tržištu od 1963. godine i još od tada je omiljeni proizvod za potrošače širom sveta. Međutim, da bi pružili najbolje rezultate, naši stručnjaci za negu kože stalno unapređuju formulacije i obogaćuju ih superiornim svojstvima: hranjiva nega tela nikada nije bila tako prijatna, a sada pruža i 48 sati dubinske hidratacije.

Novi proizvodi će biti dostupni od Oktobra 2017
NIVEA Rich Nourishing mleko za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml
NIVEA Smooth Sensation mleko za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml
NIVEA Express Hydration losion za telo, pakovanje od 250 ml i 400 ml

O kompaniji Beiersdorf AG
Beiersdorf AG je vodeća kompanija koja nudi inovativne i visoko kvalitetne proizvode za negu kože sa preko 130 godina iskustva u ovom tržišnom segmentu. Njeno sedište je u Hamburgu, ima više od 17.000 zaposlenih širom sveta i uvrštena je u DAX – nemački indeks berze vrednosnih papira. U fiskalnoj 2016. godini, kompanija je ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 6,8 milijardi evra. NIVEA, brend broj 1 u svetu*, zauzima najvažnije mesto u kompanijskom portfoliju, koji takođe obuhvata brendove Eucerin, La Prairie, Labello i Hansaplast/Elastoplast. U vlasništvu kompanije Beiersdorf je i njena podružnica, tesa SE, vodeći svetski proizvođač samolepljivih proizvoda i rešenja za industriju, zanatske firme i ličnu potrošnju

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe